Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto design vloerkleed

Een Muuto vloerkleed is de ideale kandidaat om van je vloer een eye-catcher te maken. Ze zijn namelijk heel bijzonder: gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol en hebben ingewikkelde weeftechnieken.

Prachtig design van Muuto

Het Deense duo Peter Bonnén en Kristian Byrge richtte in 2006 het designlabel Muuto op. Hun ontwerpen zijn dan ook avontuurlijk en vernieuwend. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië dan ook op de kaart als het gaat om design meubelen. 

Soft Curves Muuto Five Pouf Flow Lab Rotterdam
Muuto design vloerkleed

Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Ieder jaar komen nieuwe ontwerpen op de markt waardoor de collectie meer en meer volwassen wordt. De collectie van Muuto bestaat uit speelse en natuurlijke ontwerpen, zoals de Muuto vloerkleden.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.

Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van Muuto en staat deze niet op onze website? Je kunt bij ons altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!