Producten van Perletta

Perletta

Perletta ontwerpt en importeert sinds 1991 vloerkleden vanuit alle hoeken van de wereld. Het grootste deel van de collectie wordt geproduceerd in Marokko. Hier worden de vloerkleden met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is vanzelfsprekend en draagt bij aan de look van de kleden.

Perletta heeft altijd al een fascinatie gehad voor vloerkleden; door de uitstraling en het gebruik van diverse materialen, maar ook door de ambachtelijkheid in het traditionele handwerk. Een Perletta vloerkleed zorgt niet alleen voor samenhang in je interieur, maar het is ook een mooie eyecatcher voor in je woning! Laat je inspireren bij 2000m2 Flow Lab!

Hoewel we vaak wel weten wat we mooi vinden, kan het kiezen van de juiste meubels en accessoires soms lastig zijn. Op zoek naar interieuradvies? Onze interieurstylisten denken graag met je mee!

Perletta Vloerkleden

Perletta Carpets produceert handgeweven vloerkleden van 100% zuiver scheerwol. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar producten die geheel naar eigen smaak gemaakt kunnen worden. Perletta is hier gespecialiseerd in. In de verschillende collecties van Perletta vind je veel variaties in materialen en kleuren. De tapijten van Perletta zijn hand gevlochten met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Dit volledig gecontroleerd circuit garandeert de beste kwaliteit en zo ecologisch mogelijk. De vloerkleden van Perletta kunnen dus worden aangepast op kleur, structuur en afmeting, zodat het perfect aansluit bij je inrichting. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

Perletta Roundabout Fine

Het Roundabout Fine vloerkleed van Perletta is een uniek vloerkleed. Je kunt namelijk bij dit ronde karpet je eigen kleuren bepalen! Bij de productie van deze vloerkleden wordt een fijne ronde structuur van drie draden gevlochten. Roundabout Fine is leverbaar in 36 kleuren en in iedere gewenste afmeting. Je vindt de Roundabout Fine bij Flow Lab.

Bellamy Stripe

Het Bellamy Stripes vloerkleed van Perletta heeft een speelse uitstraling door de vrolijke kleuren en voelt zacht aan onder je voeten (niet geheel onbelangrijk). De Bellamy Stripes is gemaakt van een fijngeweven structuur. Het dunne draad geeft het vloerkleed een chique uitstraling. Zoals elk Perletta tapijt is ook de Bellamy Stripes handgeweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. De Bellamy Stripes is leverbaar in 36 verschillende kleuren en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 500cm). Bestaat jouw interieur uit verschillende kleuren en kan je geen keuze maken uit deze kleuren? Dan zijn de Bellamy Stripes vloerkleden perfect! De vloerkleden bestaan namelijk uit verschillende streeppatronen in diverse kleuren. Mede omdat de kleden met de hand worden gemaakt kun je de kleuren dus zelf samenstellen. Je vindt het Bellamy Stripes karpet van Perletta bij Flow Lab.

Perletta Lab Mix vloerkleed

Een ideale manier om meer sfeer en gezelligheid in je woonkamer te brengen is door het toe voegen van een mooi vloerkleed zoals de Lab Mix van Perletta. Dit mooie tapijt van Perletta bevat verschillende structuren zowel hoog- als laagpolig. Dit heeft een heel leuk effect en maakt het vloerkleed wat speelser van uitstraling. Ben jij op zoek naar een handgeweven vloerkleed van Perletta? Bekijk dan hier het Perletta Lab Mix Vloerkleed.  

Een Perletta karpet kopen?

Kom inspiratie opdoen in onze 2000m2 showroom! Daar kun je de collectie van Perletta rustig bekijken. Liever advies van een van onze interieur stylisten? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies op maat!