arco logo

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten probeert Arco op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Arco is een  familiebedrijf uit Winterswijk met een lange geschiedenis. Maar Arco is zeker een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

dew sfeer carrousel6
Meer informatie

Arco

Arco x Flow Lab 

Bij Arco geloven ze dat tijdloos design beter is dan snel en trendy, en daar zijn we het bij Flow Lab roerend mee eens. Om die reden verbinden we ons dus graag aan dit merk. De simpele belijning, het oog voor de detail en waardering voor vakmanschap zorgt er voor dat de meubels van het Nederlandse Arco perfect samensmelten met de Scandinavische design esthetiek. De collectie van Arco kun je in de showroom van Flow Lab in Rotterdam bewonderen, samen met heel veel andere designlabels waar wij enthousiast van worden; allemaal opgesteld in inspirerende settings. 

Maak kennis met Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk met een lange geschiedenis. Maar Arco is zeker een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd. Met een unieke benadering van design, omarmt Arco een stijl die zowel functioneel als esthetisch verfijnd is. De ontwerpen van Arco stralen een subtiele eenvoud uit, waarbij de nadruk ligt op zuivere lijnen en hoogwaardige materialen.

 

Of het nu gaat om verfijnde eettafels, innovatieve zitoplossingen of slimme opbergmeubels, Arco creëert tijdloze ontwerpen die een leven lang meegaan. Ontdek de tijdloze stijl van Arco en verrijk uw interieur met Nederlandse klasse en vakmanschap. Bekijk onze collectie en laat u inspireren door het sublieme design van Arco.

Designtafels en -stoelen van Arco

Een tafel is veel meer dan een plek om aan te dineren. Het is een plek waar je samenkomt met je familie, de krant leest, thuiswerkt en spelletjes speelt. Op zoek naar een ovale tafel waar iedereen elkaar aan kan kijken? Of ga je voor een liever voor een lange design tafel waaraan de hele familie kan borrelen? De tafels van Arco zijn gebaseerd op eenvoud met een weloverwogen ontwerp. Gemaakt voor elk moment, voor meer dan één functie. Alle tafels van Arco worden in eigen fabriek geproduceerd met het liefst lokale materialen. Elke tafel van Arco is uniek door de natuurlijke weergave van het specifieke hout waarvan het gemaakt is. De tafels van Arco hebben een overvloed aan veelzijdigheid door het gebruik van vele houtsoorten, kleuren en texturen.

Designtafels van Arco

Als je voor een strakke en moderne uitstraling gaat, zijn de praktische en tijdloze tafels als de Arco Shift, Arco Base en Arco Slim de perfecte keuze. Arco Shift is een minimalistische tafel met een vriendelijke en organische vormgeving. Net als de Arco Slim is deze tafel, naast dineren en socializen, ook gezicht als conferentietafel. Perfect voor thuis als in de werkomgeving!

 

De ovale en ronde eettafels van Arco zijn net wat minder strak dan een rechthoekige eettafel. Een ovale eettafel is een echte eyecatcher in jouw interieur. De Arco Joist tafel is door zijn vorm niet alleen elegant, maar ook heel praktisch. Het is een gemak om aan deze ovale design tafel te zitten en er is ruimte genoeg om met veel te tafelen. De poot is gemaakt van gegoten aluminum met daarbovenop een massief houten blad.


Arco laat zien dat hoogwaardige materialen gelijk staat aan een eigentijds eettafel design, met een ingetogen stijl. Bij elke tafel is een eco-paspoort samengesteld die de materiaalsamenstelling weergeeft. Er wordt enkel gewerkt met PEFC en FSC gecertificeerd hout en dragen het STIP-keurmerk.

Eettafel stoelen van Arco

Wat is een tafel zonder stoelen? De stoelen van Arco hebben oog voor detail en combineren de nieuwste technologie met uitstekend vakmanschap. Een mooi ontworpen stoel is ook een echte eyecatcher. De design stoelen van Arco voegen een onderscheidend element toe aan uw huis en passen perfect bij een modern interieur. Eigentijds, puur en no-nonsens. De Arco Close eetkamerstoel is even comfortabel als dat hij er uit ziet. Wil je een eetkamerstoel die ook nog in hoogte te verstellen is? Dan kies je voor Arco Ease; de ideale stoel voor bij de eettafel. Beide design stoelen zijn te stofferen in stof en leer. Ga voor Nederlands vakmanschap. Minimalisme en tijdloos design van Arco. 

Bekijk Arco in onze showroom 

Toe aan een nieuwe eettafel of eetkamerstoelen van hoogwaardige materialen? Bijvoorbeeld zoals die van Arco? In onze woonwinkel van 2000m2 vind je de grootste collecties van alle merken waar je als design addict gelukkig van wordt. That’s a promise.


Kennismaken? Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om héél veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interior designers. Of boek hier gewoon even je eigen aandachtsmoment in.