Screenshot 2021 11 10 at 07.15.43

Arco tafels

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten probeert Arco op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Arco is een  familiebedrijf uit Winterswijk met een lange geschiedenis. Maar Arco is zeker een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

dew sfeer carrousel6
Meer informatie

Arco tables

Een tafel is veel meer dan een plek om aan te dineren. Het is een plek waar je samenkomt met je familie, de krant leest, thuiswerkt en spelletjes speelt. Op zoek naar een ovale tafel waar iedereen elkaar aan kan kijken? Of ga je voor een liever voor een lange design tafel waaraan de hele familie kan borrelen? De tafels van Arco zijn gebaseerd op eenvoud met een weloverwogen ontwerp. Gemaakt voor elk moment, voor meer dan een functie. Alle tafels van Arco worden in eigen fabriek geproduceerd met, het liefst lokale materialen. Elke tafel van Arco is uniek door de natuurlijke weergave van het specifieke hout waarvan het gemaakt is. De tafels van Arco hebben een overvloed aan veelzijdigheid door het gebruik van vele houtsoorten, kleuren en texturen.

Als je voor een strakke en moderne uitstraling gaat, zijn de praktische en tijdloze tafels als de Arco  Shift, Arco Base en Arco Slim de perfecte keuze. Arco Shift is een minimalistische tafel met een vriendelijke en organische vormgeving. Net als de Arco Slim is deze tafel, naast dineren en socializen, ook gezicht als conferentietafel. Perfect voor thuis als in de werkomgeving!

De ovale en ronde eettafels van Arco zijn net wat minder strak dan een rechthoekige eettafel. Een ovale eettafel is een echte eyecatcher in jouw interieur. De Arco Joist tafel is door zijn vorm niet alleen elegant, maar ook heel praktisch. Het is een gemak om aan deze ovale design tafel te zitten en er is ruimte genoeg om met veel te tafelen. De poot is gemaakt van gegoten aluminum met daarbovenop een massief houten blad.

Arco laat zien dat hoogwaardige materialen gelijk staat aan een eigentijds eettafel design, met een ingetogen stijl. Bij elke tafel is een eco-paspoort samengesteld die de materiaalsamenstelling weergeeft. Er wordt enkel gewerkt met PEFC en FSC gecertificeerd hout en dragen het STIP-keurmerk.

Arco design stoelen

Wat is een tafel zonder stoelen? De stoelen van Arco hebben oog voor detail en combineren de nieuwste technologie met uitstekend vakmanschap. Een mooi ontworpen stoel is ook een echte eyecatcher. De design stoelen van Arco voegen een onderscheidend element toe aan uw huis en passen perfect bij een modern interieur. Eigentijds, puur en no-nonsens. De Arco Close eetkamerstoel is even comfortabel als dat hij er uit ziet. Wil je een eetkamerstoel die ook nog in hoogte te verstellen is? Dan kies je voor Arco Ease; de ideale stoel voor bij de eettafel. Beide design stoelen zijn te stofferen in stof en leer. Ga voor Nederlands vakmanschap. Minimalisme en tijdloos design van Arco. Toe aan een nieuwe eettafel van hoogwaardige materialen? Advies nodig of de ovale Arco Joist tafel past binnen jouw interieur? Bekijk onze producten in de showroom of neem contact op met een van onze interieuradviseurs voor een vrijblijvend interieuradvies op maat!