artisan logo

Artisan

Zoek je massief houten meubels met een mooi belijning? Dan ben je bij Artisan aan het juiste adres. Alle meubels worden in de houtwerkfabriek in Bosnië met veel aandacht voor kwaliteit en vakmanschap vervaardigd en vaak is zelfs maatwerk ook nog mogelijk. Artisan verkoopt tafels, stoelen en kasten.
Artisan

Producten van Artisan

Meer informatie

Artisan eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen van Artisan zijn mateloos populair. En dat is niet zonder reden. De ronde vormen van het hout stralen puur vakmanschap uit én het past ook nog eens hartstikke goed bij de organische designtrend. Alle modellen stoelen zijn van massief hout vervaardigd en verkrijgbaar in walnoot of eiken. Voor extra zitcomfort kun je de stoelen laten bekleden met leer of andere mooie stoffen.

Artisan tafels

Iedere tafel van Artisan heeft de mooie kenmerkende ronde vormen, dus met een keuze voor een Artisan tafel weet je zeker dat je een echt statement piece in huis haalt. Daarnaast is er ook nog eens keuze uit heel veel verschillende modellen, verschillende soorten hout, en is maatwerk vaak ook nog mogelijk. Ideaal!

Laat je adviseren

Geïnteresseerd in Artisan en toe aan een nieuwe eettafel of design stoel? Bekijk onze producten in de showroom of neem contact op met een van onze interieuradviseurs voor een vrijblijvend interieuradvies op maat!