Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto hanglampen

Een Muuto hanglamp kan niet ontbreken in een Scandinavisch geïnspireerd interieur. De prachtige en kleurrijke ontwerpen zijn minimalistisch vormgegeven maar ogen toch warm en uitnodigend. Het leuke van de hanglampen van Muuto is dat je ze naar eigen smaak kunt combineren. Je bent in feite dus het verlengstuk van de designer.

Design Muuto hanglamp

In je huis moet je je veilig en geborgen voelen. Zo dachten ook de ontwerpers bij Muuto, en ze gingen aan de slag om dit idee uit te werken in de vorm van lampen. Een koepelvormige Muuto hanglamp is de Ambit hanglamp. 

blog januari muuto strand hanglamp open 556x556 1
Design Muuto hanglamp

Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende zachte poedertinten. Tot slot is de Muuto Strand open hanglamp een bijzondere hanglamp met een dromerig en eenvoudig ontwerp waardoor hij goed te combineren is met verschillende stijlen.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.

Voor advies over de Muuto design hanglampen kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!