Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Leaf

De Muuto Leaf is een elegante en tijdloze verlichting voor je huis. Dit product combineert een mooie vormgeving met hoogwaardige materialen en technologieën.

Design Muuto Leaf

De Muuto Leaf is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor het past bij elke interieurstijl. Het ontwerp is door Søren Rose Studio ontwikkeld en wordt geleverd met een LED-lamp, die een helder licht geeft en energiezuinig is. Als je op zoek bent naar een verlichting die functioneel en mooi is, dan is de Muuto Leaf de perfecte keuze.

Evoltution leaf Muuto table
Muuto Leaf Lampen

Showroom 2000m2

Voor advies over de Muuto Leaf Lampen je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van uw stijlvolle Muuto Leaf Lampen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.

Kortom, de Muuto Leaf lampen zijn de perfecte verlichting voor elke moderne en stijlvolle woning die op zoek is naar een prachtige en duurzame verlichting die perfect past bij de natuur.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van uw stijlvolle Muuto Leaf Lampen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.