Ons overzicht Scandinavische Design Tafels

Een eettafel is een van de belangrijkste stukken in het interieur. De eettafel wordt intensief gebruikt, en valt door zijn vorm ook erg op. Daarnaast dient een eettafel praktisch in gebruik te zijn, zowel qua afmeting en afwerking.
StudioHENK_Classics1.0_-531-1

TAFELS

Meer informatie

Ons overzicht Scandinavisch design tafels

Een eettafel is een van de belangrijkste stukken in het interieur. De eettafel wordt intensief gebruikt én is door zijn grootte een opvallend design stuk in de woonkamer. Een eettafel moet dus niet alleen mooi zijn maar ook praktisch, afgestemd op jouw eisen. Onze interieurstylisten helpen je graag een juiste keuze te maken uit het aanbod design tafels.

Een echte must-have die niet mag ontbreken in je Scandinavische interieur is een Scandinavische eettafel. Wij hebben verschillende tafels van top designers, zoals eettafels van Studio HENK, Muuto, Arco, Carl Hansen & Son en nog veel meer. Alle onze Scandinavische topmerken vind je hier. Er zijn verschillende eettafels in ons assortiment te vinden. Zo is er een keuze uit houten Scandinavische eettafels, ronde Scandinavische eettafels, minimalistisch eettafels, maar ook Scandinavische uitschuiftafels. Genoeg voor iedereen! Je Scandinavische interieur is natuurlijk echt pas af als je deze kunt combineren met mooie eetkamerstoelen in Scandinavische stijl .

Ben je er nog niet helemaal uit welke eettafel bij jouw interieur past? Of hoe je jouw Scandinavische eettafel kunt combineren met stoelen? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom en proef de Scandinavische sfeer. Maak kennis met onze woonexperts en interieurstylisten. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Weet je niet hoe je huidige interieur kunt combineren met een Scandinavische eettafel? Onze interieurstylisten maken met liefde een interieuradvies op maat voor jullie!

Lees in onze blog alles over nieuwste woontrends, bekende Scandinavische designers en meer.