3D interieurplan

Don’t you just love it when a plan comes together? 

Helemaal los in je nieuwe huis? Of een nieuw begin maken op je oude plek? Zeker weten dat wij je op ideeën brengen die je niet snel zelf had bedacht. En je helpen precies die flow te creëren die je voor ogen hebt. Zodat niet alleen al die mooie meubels op hun plaats vallen. Maar jij ook.

3D-flow-lab-interieurplan-puevc0ov5ao7g896we61ow0dy5705cdwwpnzd6fksg
interieurplan-moodboard
Wulff ATD2 Oiled Oak W. Karakorum 003 Closeup

Wat mag je van ons verwachten?

  • Onze interieur stylist ontvangt je in onze design studio om jouw en je ideeën beter te leren kennen. Aan de hand van plattegronden, foto’s en ideeën gaan we aan de slag met een advies op maat.
  • De eerste opzet van het plan presenteert hij (of zij) het liefst bij jou aan huis. Om vervolgens plan en werkelijkheid te laten samensmelten in een persoonlijk interieurplan.
  • Het definitieve plan presenteert onze interieur stylist weer in onze design studio. Natuurlijk meer dan compleet met moodboards, plattegronden en 3D impressies van je nieuwe leven.
  • Met dit plan kun je vervolgens zelf of samen met ons aan de slag!

Het Flow Lab 3D interieurplan kost € 695

Je nieuwe interieur begint hier

Het enige plan dat je nodig hebt om jouw flow in je huis te creeren, begint met een belletje naar 010-285 08 14. Vind je het fijner als we jou bellen? Vul dan hieronder je contactgegevens in.