Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Post Lamp

De Muuto Post Lamp is een moderne en elegante verlichting oplossing voor elk interieur. Met zijn slanke en strakke ontwerp is deze lamp een echte blikvanger in elke ruimte. Het subtiele en minimalistische design maakt het perfect voor een breed scala aan interieurstijlen, van scandinavisch tot industrieel.

Design Muuto Post Lamp

De lamp is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder staal en aluminium, en is uiterst duurzaam en bestendig tegen slijtage. Bovendien is de lamp verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een perfecte match te vinden is voor uw interieur. Met zijn energie-efficiënte LED-verlichting is de Muuto Post Lamp een milieuvriendelijke keuze, en dankzij de verstelbare arm en hoofd kunt u de lichtbron gericht richten waar u het nodig hebt.

image
Design Muuto Post Lamp

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Muuto meubelen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.