Producten van Pilat & Pilat

Pilat en Pilat tafel

Wanneer we denken aan Pilat en Pilat tafels, dan denken wij aan stoer, Fries en duurzaam. De Pilat en Pilat tafels zijn gemaakt van hout en hebben een minimalistische uitstraling. In sommige gevallen zijn er ook aanpassingen te maken aan het design. Zo kun je bij de Dirk Jisk Tafel kiezen uit verschillende kleuren voor het onderstel. Door de enkele midden poot, en ovale vorm, past de tafel in elke woonkamer én biedt het voldoende ruimte voor eetkamerstoelen. Een andere populaire Pilat en Pilat eettafel zijn de massief houten, stoere Wybe Tafel en de minimalistische, visgraatmotief Brugt Tafel. Voor eenieder wat wils dus!

Pilat en Pilat Stoelen 

Op zoek naar een minimalistische eye-catcher voor aan jouw eettafel? Dan is de Wybe Eetkamerbank precies wat je zoekt. De combinatie tussen de Wybe bank en een Pilat en Pilat eettafel maakt jouw interieur compleet. Kies hierbij uit een leren of stoffen bekleding, en start het gezellige tafelen. Kan je een lange eettafel kwijt in je woning? Geen zorgen! De Wybe eetkamerbank kan tot wel 4 meter lang (!) geleverd worden.

Wil jij een van de items van Pilat en Pilat aan jouw interieur toevoegen? Maar heb je een idee welke kleur, materiaal of meubel het beste past? Laat je dan adviseren door een van onze interieur stylisten. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal in jouw Flow komt met je interieur!