Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19

Pastoe design meubelen

Pastoe is een Nederlands designmerk dat al meer dan 100 jaar meubelen produceert met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en design. Het bedrijf staat bekend om zijn unieke en tijdloze ontwerpen die elke ruimte een eigentijdse uitstraling geven. De meubelen van Pastoe zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en worden met de grootste zorgvuldigheid geproduceerd. De designmeubelen van Pastoe zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder modern, klassiek en industrieel.

pastoe visioncabinetsahara plant 200kb
Pastoe design meubelen

Landscape dressoir | showroommodel

Oorspronkelijke prijs was: €4,950.00.Huidige prijs is: €2,990.00.

Vision | showroommodel

Oorspronkelijke prijs was: €3,845.00.Huidige prijs is: €1,995.00.

Met Pastoe maakt je de juiste keuze voor jouw huis. De meubelen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. 

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Pastoe en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die je jarenlang kunt blijven gebruiken en die jouw huis een tijdloze uitstraling geven. Pastoe: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en samenstellingen. In onze showroom van 2000 m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Onze interieurstylisten helpen je graag om uit alle variaties zoals opstellingen en kleuren de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Het is ook mogelijk een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe meubelen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.