Barkrukken

Met een barkruk kun je heerlijk aan je bar, keukenblok of werkplek zitten. Er zijn veel verschillende barkrukken met of zonder rugleuning. Welke past het beste in jouw interieur? 

flow lab rotterdam AAS 33 California CA5011 wb lacquer oak_Bottoms Up Vase amber_Flare yellow
Meer informatie

Scandinavische Design banken

Ben jij op zoek naar een Scandinavische Design bank? Dan ben jij bij Flow Rotterdam aan het juiste adres. De keuze voor een bank is heel persoonlijk. Comfort is belangrijk maar ook de looks spelen een grote rol. Welke design bank is jouw favoriet?

Ben jij van plan om een design bank te kopen? Dan is het goed om te weten welke soorten banken er in de Scandinavische stijl te vinden zijn. In ons assortimenten vind je verschillende soorten banken zoals, modulaire banken, hoekbanken, rechte banken in de Scandinavische stijl en loungebanken. Genoeg keus voor iedereen! Ben je op zoek naar een bekend merk voor je design bank? Onze collectie design banken bestaat uit bekende merken zoals, HAY, Muuto, Design on Stock en nog veel meer. Al onze design labels vind je hier.

Ben je er nog niet helemaal uit welke bank er het beste bij jou past? Of wil je jouw bank combineren met een Scandinavische salontafel? Kom dan eens langs in onze showroom en laat je onderdompelen in de Scandinavische stijl. Maak kennis met onze woonexperts en interieurstylisten. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en maken met liefde een interieuradvies op maat voor jullie!

De Scandinavische stijl bestaat voornamelijk uit kalme en neutrale tinten. Je vindt vaak de kleuren wit-zwart, lichtblauw en grijstinten, maar ook pasteltinten kunnen niet ontbreken in het typische Scandinavische interieur. Meer weten over Wonen in de Scandinavische stijl.

Lees hier meer over in onze blog!