Wandlampen

De juiste verlichting maakt het verschil. De juiste mix van goede basis-, sfeer- en functionele verlichting vormt de basis van een warm en gezellig huis.
6871

Verlichting

Meer informatie

Ons overzicht Scandinavische Design Verlichting

De juiste verlichting maakt het verschil. De juiste mix van goede basis-, sfeer- en functionele verlichting vormt de basis van een warm en gezellig huis.

Ben jij op zoek naar Scandinavische lampen? Bij Flow Lab in Rotterdam vind je verschillende Scandinavische design lampen van top designers zoals, Moooi, Muuto, Normann Copenhagen,  maar dit zijn niet al onze design merken. Al onze Scandinavische design labels vind je hier.  

Een design lamp is een echt pronkstuk voor in je slaapkamer, boven de eetkamertafel of gewoon voor in je woonkamer. Om het complete Scandinavische plaatje te krijgen mag een trendy design lamp in de Scandinavische stijl natuurlijk niet ontbreken in jouw interieur.

De design lamp kenmerkt zich door het gebruik van neutrale kleuren, natuurlijke materialen, functionaliteit en een moderne vormgeving. Een lamp is natuurlijk veel meer dan alleen een lichtbron en kun je met een mooie design lamp ook een bepaalde sfeer creëren in je interieur. In ons assortiment vind je verschillende Scandinavische lampen zoals, hanglampen, plafondlampen, vloerlampen, pendant lampen, bureaulampen maar ook Scandinavische sfeerverlichting vind je bij Flow Lab Rotterdam.  

Nog niet helemaal er over uit hoe je jouw Scandinavische interieur kunt combineren met een mooie Scandinavische vloerlamp of wandlamp? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en maken graag een interieuradvies op maat voor jullie!

Nieuwsgierig geworden naar de Scandinavische Woonstijl?

Lees hier meer over de Scandinavische woonstijl.

Lees in onze blog alles over de nieuwste woontrends, bekende Scandinavische designers en meer.