img 8

Montis hanteert het motto ‘Onderzoek alles, maar behoud het goede’. Innovatieve technieken en nieuwe materialen helpen Montis steeds verder, maar zonder kwaliteit en zitcomfort uit het oog te verliezen. Montis heeft Brabantse roots en produceert nog steeds alles in de eigen fabriek in Dongen. De ontwerpen van Montis worden niet beperkt door rechte lijnen en hoeken. Deze speelse vormentaal is mogelijk door vormschuimen een productieproces waarbij een frame van gebogen stalen buizen omgoten wordt met polyurethaanschuim. Die manier van werken minimaliseert het restafval, garandeert zitcomfort, een lange levensduur en grote creatieve vrijheid.

flow rotterdam woonwinkel flow lab axel xl bank montis design scandinavisch flint sfeerafbeelding montis kopie 960x720 1

Producten van Montis

Meer informatie
 

Montis Banken

Dat Montis sinds 1975 prachtige en vooral kwalitatieve designer banken fabriceert is internationaal bekend. Met Montis banken gaat er een hele nieuwe woon- en leefwereld voor je open! Daarnaast zijn de Montis banken in diverse formaten, bekledingen en met verschillende opties te verkrijgen. Zo kun je elke bank geheel naar eigen wens samenstellen.

Axel XL

De welbekende Montis Axel bank is er nu ook in een XL versie, een lounge versie! Ook wel ‘Een Hollands Loungelandschap’ genoemd, de Axel XL zorgt altijd voor comfort. Of het nou liggend of zittend is, de nuchtere vormgeving zorg altijd voor het juiste zitgemak. De bank is opgebouwd uit afgewerkte elementen die je flexibel kunt opstellen. De Axel XL is de ultieme loungebank, elegant en een tikkeltje nonchalant.

Aztec

De Aztec bank is ontstaan in 1981 en was een groot succes. De klassieker uit de jaren ’80 is tegenwoordig in een nieuw jasje gestopt en maakt een comeback! In de afgelopen jaren is de bank veel verbeterd. De bank oogt bol, uitnodigend en zacht. Onder andere door de nieuwe vulling heeft de Aztec bank een bol uiterlijk, maar de nieuwe versie ziet er veel eleganter uit dan zijn voorganger. Door de leuningen die feilloos op elkaar aansluiten kun je van de Aztec bank ook een hoekbank maken. Een interessant functioneel detail vormen de schuinen inkepingen aan de binnenkant. Deze zorgen voor maximale ondersteuning en verhogen het comfort

Domino.18

De Domino.18 biedt oneindig veel mogelijkheden. Dineren, vergaderen of gamen. De losse onderdelen van de Domino.18 dienen als bouwstenen voor al je activiteiten. De Domino is een compacte verzameling van rechthoekige, zachte blokken. Hierdoor kan je verschillende opstellingen maken met de zitting, rug en armen. Daarnaast kunnen soepele rug-kussens worden toegevoegd, zoveel als je zelf wilt, voor het beste comfort. De Domino van Montis is ontworpen door Dick Spierenburg en de losse stoffering op het bovenvlak geeft het nuchtere ontwerp een royaal karakter.

Montis Fauteuils

De uitgebreide en luxe Montis Fauteuils nodigen je uit om even heerlijk te ontspannen na een drukke dag.  Dankzij de strakke vormgeving passen de Montis Fauteuils in ieder interieur wel thuis.  Ben jij op zoek naar een heerlijk fauteuil waar je even heerlijk in kunt ontspannen? Kom dan eens langs in onze showroom en bekijk de collectie Fauteuils van Montis. Nieuwsgierig hoe je de mooie en strakke fauteuils kunt combineren in je huidige interieur? Vraag dan naar onze interieurstylisten en wij helpen je graag bij het maken van een interieurplan.

Montis Salontafel

Flint is de moderne Montis Salontafel die opvalt door haar eenvoud. Met een vanzelfsprekende natuurlijkheid, een flinterdun verjongd blad rondom en een elegant gekruist onderstel. Het blad van Flint is te verkrijgen in een ronde, ovale of rechthoekige uitvoering. Dit maakt het combineren met je eigen interieur nog makkelijker!

Een Montis salontafel of bank kopen?

Kom inspiratie opdoen in onze 2000m2 showroom! Daar kun je de collectie van Montis rustig bekijken. Liever geadviseerd worden over de nieuwe interieurtrends? Neem dan contact op met een van onze interieur adviseurs voor vrijblijvend advies op maat!