Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Cover Side Chair

De Muuto Cover Side Chair is een elegante en comfortabele stoel die is ontworpen voor moderne huizen en kantoren. Deze stoel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en biedt een combinatie van functionaliteit en stijlvolle uitstraling. Met zijn moderne design, is de Muuto Cover Side Chair een echte eye-catcher in elke ruimte. Bovendien, is de Muuto Cover Side Chair gemakkelijk te verplaatsen door zijn lichtgewicht en compacte formaat. Dit maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen, zoals vergaderzalen, woonkamers, eetkamers en meer.

Muuto-Cover-Stuhl-Eichenholz-Situation
Muuto Cover Side Chair

Design Muuto Cover Side Chairs

Een van de productlijnen van Muuto is de collectie stoelen. Deze collectie omvat verschillende ontwerpen, van elegant en modern tot robuust en traditioneel, en biedt een gevarieerde keuze voor elke interieurstijl. Al deze stoelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden een comfortabele zitervaring.

Showroom 2000m2

In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die u helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van uw voorkeuren en interieur.

Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je comfortabele design Cover Side Chair van Muuto. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.