Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Fiber Side Chairs

De Muuto Fiber Side Chair is een stijlvolle en comfortabele eetkamerstoel die perfect is voor moderne interieurs. Gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal genaamd polypropyleen, garandeert deze stoel een lange levensduur en een eenvoudige onderhoud. De Fiber Side Chair is ontworpen met een minimalistische en functionele esthetiek, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel thuis als op het werk. De stoel heeft een aantrekkelijke en slanke uitstraling, met een lichte en comfortabele zitting en rugleuning.

_ -fiber-chair-muuto-6_1

Design Muuto Fiber Side Chairs

In termen van kleurkeuze, is de Fiber Side Chair verkrijgbaar in een scala aan opties, waaronder zwart, wit, rood, groen en blauw. Dit biedt de mogelijkheid om de stoel aan te passen aan elke individuele stijl en interieur. Bovendien biedt de Fiber Side Chair een uitstekende ergonomie, waardoor het comfortabel is om er lange tijd op te zitten. Dit maakt het een geschikte keuze voor bijvoorbeeld diners of vergaderingen.

Showroom 2000m2

In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van uw voorkeuren en interieur.

Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van uw comfortabele design stoelen van Muuto. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.