Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Leaf Lamp

De Muuto Leaf lampen zijn prachtige en elegante verlichting die perfect passen in elke moderne en stijlvolle woning. Met hun ontwerp geïnspireerd door de natuur, voegen deze lampen een frisse en natuurlijke touch toe aan je interieur.

Design Muuto Leaf lampen

De Muuto Leaf lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd een lamp kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. De lampenkap is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor een zacht en aangenaam licht, wat bijdraagt aan een sfeervolle en ontspannen omgeving. Bovendien zijn de Muuto Leaf lampen niet alleen mooi, maar ook functioneel en energie-efficiënt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoge energiekosten of het vervangen van de lampen.

6711 scaled 1
Muuto Leaf Lamp

Kortom, de Muuto Leaf lampen zijn de perfecte verlichting voor elke moderne en stijlvolle woning die op zoek is naar een prachtige en duurzame verlichting die perfect past bij de natuur.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van uw stijlvolle Muuto Leaf Lampen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.