Ons overzicht Scandinavische Design Fauteuils

Een fauteuil kun je prima toevoegen aan je bestaande interieur. Ga je voor een echte eyecatcher in je interieur of kies je liever voor een draaifauteuil? Bekijk onze modellen.
IMG_0989

Fauteuils

Meer informatie

Ons overzicht Scandinavische Design Fauteuils

Een fauteuil in de Scandinavische stijl kun je prima toevoegen aan je bestaande interieur. Ga je voor een fauteuil als een echte eyecatcher in je interieur of kies je liever voor een bescheiden draaifauteuil?

Wil jij jouw Scandinavische interieur helemaal compleet maken? Dan is een mooie Scandinavische fauteuils een echte must-have voor in je interieur. Ben je op zoek naar een bekend Scandinavisch merk voor je design fauteuil? Onze collectie Scandinavische fauteuils bestaat uit bekende merken zoals, Fritz Hansen, Studio HENK, Ligne Roset en nog veel meer. Al onze design labels vind je hier.

Een Scandinavische fauteuil is een luxe stoel waar je heerlijk in kunt ontspannen. Er zijn verschillende soorten fauteuils, zoals de oorfauteuil. De oorfauteuil dankt zijn naam omdat er aan de bovenzijde van de leuning twee uitstekende delen zitten die lijken op ‘oren’. Deze ‘oren’ bieden extra steun aan je hoofd.  Naast een oorfauteuil vind je ook de organische fauteuils, loungechairs en loveseats. Wil jij je Scandinavische Fauteuil combineren met een mooie designbank en je Scandinavische interieur helemaal compleet maken? Of ben je nog aan het oriënteren en kun je wel wat advies gebruiken? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom en proef de Scandinavische sfeer! Maak kennis met onze woonexperts en interieurstylisten. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en maken graag een interieuradvies op maat voor jullie!

Lees in onze blog alles over de nieuwste woontrends, bekende Scandinavische designers en meer.