Producten van Carl Hansen & Son

Carl Hansen Chair

Tegenwoordig is Carl Hansen bij een ieder die geïnteresseerd is in Scandinavian Design bekend. Er wordt bij ons in de showroom dan ook regelmatig gevraagd naar Carl Hansen Chairs, zoals de CH88 chair en de Shell chair CH07. Ook de welbekende Wishbone chair CH24 is tegenwoordig razend populair onder de echte liefhebbers. En dat begrijpen wij maar al te goed, want het is ook een plaatje!

Carl Hansen fauteuil

 Wie denkt aan een design Fauteuil denkt aan de Cuba chair van Carl Hansen. Deze fauteuil is licht, inklapbaar en ontzettend comfortabel. Omdat je deze fauteuil gemakkelijk kunt inklappen, zien we dat hij regelmatig wordt gebruikt als extra zitplek. Fun fact: je kunt bij de Cuba chair ook een bijpassende opberghaak of standaard bestellen, zodat je de fauteuil gemakkelijk kunt opbergen wanneer nodig. Hoe gaaf is dat?

De klassieke Wishbone Chair

We kunnen niet anders dan een apart kopje toewijden aan de wereldbekende Wishbone Chair CH24 van Carl Hansen & Son. De stoel is al sinds 1949 in productie en wordt tot de dag van vandaag nog steeds met de hand gemaakt. Waar je de stoel aan kunt herkennen is de Y-vorm in de rugsteun. Gemaakt van massief hout en een zitting met maar liefst 120 meter gevlochten papieren koord (!), is dé eyecatcher voor jouw woning. Overweeg je om een klassieke Wishbone Chair aan te schaffen? Denk dan alvast na welke houtsoort (essen, beuken, eiken, kersen en walnoot) en welke kleur koord het beste bij jouw interieur passen. Advies nodig? Geen probleem! Onze interieurstylisten informeren je graag.

Carl Hansen en Son stoel kopen

Ben jij toe aan een nieuw interieur? En gaat jouw hart sneller kloppen van duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap? Dan zijn de Carl Hansen en Son stoelen precies wat je zoekt! Bekijk de producten in onze showroom of maak een afspraak voor interieuradvies bij een van onze stylisten!