Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Nerd

Muuto Nerd is een designstoel van het Deense merk Muuto. De Nerd is ontworpen door de Deense ontwerper David Geckeler en biedt een unieke en moderne interpretatie van de klassieke stoffen stoel. De stoel is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en heeft een comfortabele zit door het gebruik van hoogwaardige foam en stoffering.

Design Muuto Nerd Stoelen

Met zijn unieke en eenvoudige design, is de Muuto Nerd een populaire keuze voor zowel particuliere als professionele ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een stoel voor thuis, op kantoor of in een openbare ruimte, de Muuto Nerd is een geweldige optie. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen en past perfect in elk moderne interieur. Bovendien is de Nerd een duurzame keuze, omdat het gemaakt is van hoogwaardige materialen en een lange levensduur heeft.
image 1
Design Muuto Nerd Stoelen

Kortom, de Muuto Leaf lampen zijn de perfecte verlichting voor elke moderne en stijlvolle woning die op zoek is naar een prachtige en duurzame verlichting die perfect past bij de natuur.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Muuto Nerd Stoelen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.