Ons overzicht Scandinavische Design Kasten

Kasten zijn functioneel, je kunt van alles in opbergen en tentoonstellen. Naast het functionele aspect van een kast zijn onze design kasten een absolute toevoeging voor jouw interieur. Naast geselecteerde modellen die direct te bestellen zijn kun je ook kiezen om jouw eigen design kast samen te stellen. Zo bepaal je zelf het formaat, het materiaal en het kleurgebruik.
string system kidsroom beige landscape medium
Meer informatie

Ons overzicht Scandinavische Design Kasten             

Kasten zijn onmisbaar in je interieur. Je kunt er van alles in opbergen en tentoonstellen. Naast het functionele aspect van een kast zijn onze design kasten esthetisch een absolute toevoeging voor jouw interieur. Naast standaard modellen die direct te bestellen zijn kun je ook kiezen om jouw eigen designkast samen te stellen. Zo bepaal je zelf het formaat, het materiaal en het kleurgebruik.

Een echte eyecatcher voor in de woonkamer? Wat dacht je dan van een Scandinavisch tv-meubel, een Scandinavische boekenkast of een dressoir in de Scandinavisch stijl? Onze collectie Scandinavische design kasten bestaat uit bekende merken. Zo zijn wij een verkooppunt voor de designmerken, Treku, Fritz Hansen, Studio HENK, Pastoe, String en nog veel meer. Bekijk al onze Scandinavische designlabels hier.

Een Scandinavische design kast kenmerkt zich door de strakke en een moderne vormgeving en lichte en zachte kleuren. Een Scandinavische design kast kun je dus prima combineren in je huidige interieur. Wil je jouw Scandinavische kast helemaal zelf samen stellen? Neem dan eens een kijkje op de pagina Montana modulaire kastsystemen.

Wil jij je Scandinavische interieur compleet maken met een Scandinavische wandkast, boekenkast of buffetkast? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom en laat je onderdompelen in de Scandinavische sfeer! Maak kennis met onze woonexperts en interieurstylisten. Nog niet helemaal zeker hoe je jouw Scandinavische interieur kunt combineren met een design kast? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze en maken graag een interieuradvies op maat voor jullie!

Lees in onze blog alles over de nieuwste woontrends, bekende Scandinavische designers en meer.