GUBI Logotype Black 220x72 1

Het Deense familie bedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. De Gubi collectie bestaat uit design meubelen, lampen en spiegels. Het handschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een samenvloeiing van verleden en heden. Gubi Olsen wil grenzen verleggen om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie van ambachtelijke productie gemixt met historische ijkpunten.

gubi home moments 1pm

Complete collectie Deens design

Bij Flow Lab Rotterdam werken we graag met de design meubelen van Gubi. Het merk heeft een prachtige balans tussen klassiek en modern wat de gehele collectie een rijke uitstraling geeft. Een meubel of lamp van dit Deense merk Gubi is gewoon vaak nét even anders maar toch tijdloos. Daarnaast zijn de meubelen in vele kleuren en uitvoeringen leverbaar waardoor ze breed toepasbaar zijn.

Het design van Gubi's meubelen is een eigentijdse interpretatie van de klassieke Deense design traditie. De ontwerpen zijn zowel elegant als tijdloos, en hebben een aantal iconische kenmerken die herkenbaar zijn voor het merk. Veel van de meubelen zijn bovendien ontworpen door bekende ontwerpers, zoals Mathieu Matégot, Gae Aulenti en Greta Grossman.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Gubi en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die je jarenlang kunt blijven gebruiken en die jouw huis een eigentijdse uitstraling geven. Gubi: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Gubi zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruime collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Onze interieurstylisten helpen je om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.

Voor advies over de Gubi design meubelen kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!