Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Hoekbank

De Muuto Hoekbank is een elegante en comfortabele hoekbank die perfect is voor moderne woonruimtes. Dit meubelstuk, ontworpen door Anderssen & Voll, combineert minimalistische Scandinavische stijl met een tijdloze uitstraling. De hoekvorm zorgt voor maximale zitruimte en biedt plaats aan meerdere personen, waardoor het ideaal is voor gezellige avonden met familie of vrienden.

Design Muuto Hoekbanken

De Muuto Corner Sofa is verkrijgbaar in verschillende maten en stoffen, waardoor het meubelstuk aan te passen is aan uw persoonlijke wensen en stijl. De zitkussens zijn gevuld met hoogwaardige schuim voor ultiem comfort, terwijl de stevige houten constructie en het degelijke design ervoor zorgen dat de hoekbank jarenlang meegaat.

muuto-712x940
Design Muuto Hoekbanken

Of u nu op zoek bent naar een hoekbank voor uw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte, de Muuto Corner Sofa is een uitstekende keuze. Met zijn combinatie van stijl, comfort en functionaliteit is dit meubelstuk zeker een aanwinst voor elk interieur.

Showroom 2000m2

In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van je voorkeuren en interieur.

Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor u jarenlang kan genieten van uw comfortabele design hoekbanken van Muuto. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.