Muuto design meubelen

Muuto is een jong Deens designlabel dat is opgericht in 2006 door de vrienden Peter en Kristian. Een klein lesje Fins leert dat Muutos ‘nieuw perspectief’ betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen. Het merk biedt een breed scala aan designmeubelen, verlichting en accessoires.

Prachtig Scandinavische design van Muuto

Muuto heeft inmiddels wereldwijd erkenning gekregen. Peter Bonnén en Kristian Byrge zetten Scandinavië op de kaart als het gaat om designmeubelen. Onder de vlag van Muuto bieden zij jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. Met de tijdloze, minimalistische meubels, lampen en accessoires heeft Muuto inmiddels een fantastische collectie neergezet. Scandinavisch design staat voor eenvoud, functionaliteit en toch ook betaalbaarheid en daar is Muuto het perfecte voorbeeld van.

Voor advies over de Muuto design meubelen kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Muuto design meubelen