Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto design meubelen

Muuto is een Deens designlabel dat is opgericht in 2006. Een klein lesje Fins leert dat Muutos ‘nieuw perspectief’ betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen. 

Muuto biedt jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. 

Muuto heeft inmiddels wereldwijd erkenning gekregen en heeft Scandinavië op de kaart gezet als het gaat om designmeubelen. 

muuto ridge vaas
Muuto design meubelen

Met de tijdloze, minimalistische meubels, lampen en accessoires heeft Muuto inmiddels een fantastische collectie neergezet. Scandinavisch design staat voor eenvoud, functionaliteit en toch ook betaalbaarheid en daar is Muuto het perfecte voorbeeld van.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.

Voor advies over de Muuto design meubelen kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!