Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto is een Deens designlabel dat is opgericht in 2006. Een klein lesje Fins leert dat Muutos ‘nieuw perspectief’ betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen. 

Muuto biedt jonge Scandinavische ontwerpers de kans om in alle vrijheid nieuwe designs te ontwikkelen. 

Muuto heeft inmiddels wereldwijd erkenning gekregen en heeft Scandinavië op de kaart gezet als het gaat om designmeubelen. 

Ontwerp zonder titel 17
Meer informatie

Muuto

Muuto x Flow Lab

Zeg je Muuto dan zeg je stijl, kwaliteit en duurzaamheid. We zijn ook maar al te trots dat we ons hebben verbonden met dit prachtige merk. Net zoals Muuto geloven wij dat iedereen een meubelstuk anders interpreteert. Een stof waar je graag met je vingers overheen gaat. Het geluid dat een lamp maakt wanneer deze wordt ingeschakeld. Of de kleur van een bank die je kalmeert. We ervaren allemaal ontwerpen, kleuren en vormen op onze eigen manieren. We doen daarom ook niet liever dan samen met jou op zoek te gaan naar het meubelstuk dat het beste bij jouw persoonlijkheid past. 

Maak kennis met Muuto

Zoals eerder aangegeven is de naam Muuto is een afleiding van muutos, wat 'nieuw perspectief' betekent in het Fins. Je herkent het ontwerp van Muuto omdat het muutos heeft: objecten die verheven zijn door nieuwe perspectieven, geïnspireerd door plekken over de hele wereld, en die het beste van Scandinavisch design vandaag vertegenwoordigen. Voordat Muuto een nieuw ontwerp introduceert, wil dit merk er zeker van zijn dat het een frisse invalshoek toevoegt. Daarbij bouwt het voort op een sterke erfenis, maar in een moderne context - op de een of andere manier verbeteren wat eerder is gemaakt.

 

Designmeubelen van Muuto

Onze liefde voor het design meubel merk Muuto is groot. Vandaar dat we ook een uitgebreide collectie beschikbaar hebben in onze showroom.

Designbanken van Muuto

Een van onze toppers in de showroom is de designbank Connect. De Connect sofa van Muuto is een tijdloze modulaire bank met een typisch Scandinavische uitstraling. Strakke lijnen en zeer comfortabel. De bank is samen te stellen middels 11 verschillende elementen.

De Connect sofa onderscheidt zich door zijn strakke belijning, terwijl de bank je toch het gevoel geeft er heerlijk in te kunnen neerploffen. Het zitcomfort is dan ook super comfortabel. 

 

Naast de Connect bieden we ook de Connect Soft aan. De Connect Soft heeft, als aanvulling op de bestaande Connect sofa, net iets kleinere elementen, waardoor ook in kleinere woonruimtes voldoende opstellingen mogelijk zijn. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien, zodat de bank niet alleen helemaal naar jouw eigen smaak samengesteld is, maar ook nog eens perfect in jouw huis past. Kom vrijblijvend bij ons binnen of maak een afspraak.

Salontafels van Muuto

De salontafels van Muuto zijn razend populair. En dat is niet gek. De eigentijdse uitstraling en het gevarieerde aanbod zorgen er namelijk voor dat de salontafels voor ieder interieur geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Couple Coffee Table of de Around Coffee Table

 

Of ben je misschien op zoek naar een salontafel met een duidelijke vormgeving? Dan past de Airy serie wellicht bij jouw stijl en Scandinavisch interieur. Er zijn verschillende maten en vormen beschikbaar, waaronder een side table die je makkelijk naast je bank of tegen de muur plaatst. De geometrische vormen en speelse rondingen van de salontafel maken het een uniek object in je woonkamer.

 

De Airy is beschikbaar in vier verschillende kleuren, waarbij het onderstel en bovenblad dezelfde kleur hebben en vier maatvoeringen uiteenlopend van 39,5 tot 120 centimeter.

 

Bekijk Muuto in onze showroom

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die je jarenlang kunt blijven gebruiken en die jouw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

 

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruime collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken alleen met interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.


Voor advies over de Muuto design meubelen kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!