Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Connect

Met de Muuto Connect Bank creëer je een comfortabele en stijlvolle zitplek in je huis of kantoor. Deze bank is ontworpen met aandacht voor detail en uitgevoerd met hoogwaardige materialen, waardoor het zitcomfort en de duurzaamheid gegarandeerd zijn. De Muuto Connect heeft een moderne en strakke uitstraling, wat hem perfect maakt voor een trendy interieur.

Naast het uiterlijk heeft de Muuto Connect Bank ook een bijzonder hoog zitcomfort. Dankzij de stevige en comfortabele kussens en de perfecte ondersteuning, kun je urenlang ontspannen op deze bank. Ook is hij gemakkelijk te reinigen en onderhouden, waardoor hij altijd als nieuw blijft.

muuto connect soft corner sofa
Muuto Connect

Muuto Banken

Muuto biedt een aantal banken aan als onderdeel van hun meubelcollectie. Ontdek de perfecte mix van vorm en functie met de bankencollectie van Muuto. Geïnspireerd door Scandinavische design principes, bieden deze banken een moderne en minimalistische esthetiek terwijl ze praktische zitoplossingen bieden voor je huis of kantoor. Upgrade de ruimte met de schoonheid en veelzijdigheid van de banken van Muuto.

Showroom 2000m2

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele bank, dan is de Muuto Connect Bank de perfecte keuze. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, deze bank past altijd. Bovendien is hij ook nog eens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Kortom, met de Muuto Connect Bank haal je een waardevol meubelstuk in huis! Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor er altijd een variant is die bij jouw interieur past. In onze showroom van 2000m2 vind je de ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.