Screenshot 2021 11 10 at 03.04.36

Muuto Strand Pendant Lamp

De Muuto Strand pendant lamp is een prachtig ontwerp dat een moderne en elegante uitstraling heeft. Met zijn opvallende vormgeving en hoogwaardige materialen is deze lamp een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle verlichting voor hun huis of kantoor.

Design Muuto Strand Pendant Lamp

De Muuto Strand pendellamp is gemaakt van hoogwaardig metaal en kunststof en heeft een minimalistische uitstraling. De lamp heeft een subtiele uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en grijs.

blog januari muuto strand hanglamp open 556x556 1
Muuto Strand Pendant Lamp

De Muuto Strand pendellamp is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met een verstelbare snoer, waardoor het makkelijk is om de lamp op de gewenste hoogte te hangen. Dankzij de grote verscheidenheid aan beschikbare kleuren en afmetingen is deze lamp een uitstekende keuze voor elk interieur, of je nu op zoek bent naar een moderne en tijdloze verlichting voor je woonkamer of een functionele verlichting voor je werkruimte.

Muuto bij Flow Lab Rotterdam

In het kort is de Muuto Strand pendant lamp een onmisbare aanvulling op elk interieur en een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar stijlvolle en praktische verlichting. Voor advies over de o.a. lampen je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Muuto Strand Pendant Lamp. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Muuto en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Muuto: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Muuto zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Muuto meubelen. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.