Flow Store

Zie, voel, ruik en beleef ons Home of Scandinavian Design.

In onze woonwinkel van 2000m2 vind je de grootste collecties van alle merken waar je als design addict gelukkig van wordt. That’s a promise.

Kennismaken? Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om hééééééééél veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interior designers. Of boek hieronder je eigen aandachtsmoment in.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Locatie

Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Parkeren is gratis

Contact

010 - 285 08 14
info@flowrotterdam.nl

Onze stijl

Wij zijn fan van Scandinavisch design vanwege de ingetogen stijl, het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen en de functionaliteit. En vooral vanwege de duurzaamheid want Scandinaviërs weten als geen ander wat tijdloos design betekent. Wij mixen dit ook graag met Nederlandse iconen en upcoming merken. En natuurlijk voegen we nog wat kleur toe.

flow lab rotterdam woonwinkel sfeerafbeelding showroom doesburg gelderland
Onze interiordesigners geven je graag advies

Een nieuw meubel uitzoeken lijkt simpel maar kan toch nog knap lastig zijn. Welke opstelling past het beste in de ruimte en biedt plaats aan iedereen? Welke stof is kattenproof en welke kleur maakt alles weer tot een geheel? Het is dus slim het talent van onze designers voor je te laten werken. Zij hebben die ‘creatieve touch’ en kennen de collecties van alle merken die je bij ons vindt als hun broekzak. Maar vooral: ze snappen wat nodig is om jouw ideale plaatje in je huis te krijgen. En het mooiste: een uurtje sparren is gewoon gratis.

Op de Vlaardingweg 85 loop je gewoon binnen. Of plan je eigen aandachtsmomentje in, dan weet je zeker dat je met een goed advies de deur uit gaat.

343101912 251367023959503 7693367263796793428 n

Flow Studio interieurontwerp

Heb je grote plannen? En wil je ontzorgd worden met een met een totaalplan waarbij je zeker weet dat alle elementen op elkaar afgestemd zijn? Dan is een interieurontwerp iets voor jou. 

Impressie showroom