Flow Studio
interieurontwerp

Don’t you just love it when a plan comes together?

Ben jij van plan je huis (op)nieuw in te richten en ben je net als wij er van overtuigd dat je pas écht flow in huis bereikt als alle elementen zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd? Dan is een interieurontwerp iets voor jou. Welkom bij Flow Studio!

FLOW- Nassaukade - Social-46
FLOW- Nassaukade - Social-42
FLOW- Nassaukade - Social-40

De mogelijkheden

Het begint vaak bij een ontwerp voor de woon- en eetkamer. Hier voor hebben we twee standaard ontwerppakketten samengesteld. Meer informatie hier over vind je in de brochure.

339492190 193770416732409 7625749656239554602 n

Uitbreidingsmodules

Wil je dat we het complete plaatje van je huis bekijken? Ook dat kan. Met diverse uitbreidingsmodules kun je een pakket samenstellen dat past bij je wensen. Onze presentaties zijn gedetailleerd uitgewerkt zodat je direct met de aannemer aan de slag kunt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat nodig is voor jouw project.

 • Indelingsontwerp
 • Maatwerk
 • Lichtplan
 • Wandafwerking
 • Raambekleding en vloerkeuze
 • Meubelplan
 • Afstyling
 • Moodboard, kleur- en materiaal palet
 • 2D en 3D visualisaties
 • Keukenontwerp
 • Ondersteuning in de realisatie

Good to know

Wist je dat je een groot deel van de kosten van een interieurontwerp terug kunt krijgen wanneer je een bestelling bij de Flow Lab Store plaatst?

Onze werkwijze

Tijdens het interieurontwerp traject is het ons doel om jou zo veel mogelijk een peace of mind gevoel te bezorgen. Als een persoonlijke gids nemen we je door je stappen mee en realiseren we een ontwerp dat naadloos bij je past.
Flow Rotterdam Showroom 88 956x1433 1

Kennismaking

Voordat we een interieurontwerp voor je maken, wil je natuurlijk vrijblijvend kennismaken om te kijken of het klikt. Dit kan fysiek of telefonisch. Ook inventariseren we je wensen ten aanzien van het interieurontwerp zodat we een passende offerte kunnen maken. 

IMG 1540

Intake

We beginnen met een intake om de randvoorwaarden en wensen ten aanzien van je interieur te bespreken. We hebben het over jullie praktische wensen, maar ook over de stijl en sfeer die je aanspreekt.
Ontwerp zonder titel 6

De grote lijnen

De functionele zaken eerst. We maken een indeling van de ruimte en tekenen hierbij de belangrijkste meubels en eventueel maatwerk voor je in. Hierbij houden we rekening met loop- en zichtlijnen en zorgen voor een indeling die het beste bij jouw behoeften past. We houden ook rekening met bestaande meubels die in het ontwerp moeten komen.
Schermafbeelding 2023 08 16 om 15.05.18

De verdieping

We kleuren het plaatje verder in. Dit betekent dat we een kleuren- en materialenpalet voor je samenstellen. Met wandafwerking, raambekleding, meubels, verlichting en accessoires zorgen we dat alles 1 geheel wordt. Natuurlijk visualiseren we alles aan de hand van 2D of 3D visuals zodat je een goed beeld krijgt bij hoe het interieur er uit komt te zien.

Ontwerp zonder titel 8

Finetuning

We vullen het ontwerp verder aan of of voeren nog kleine aanpassingen door. 

Ontwerp zonder titel 7

Realisatie

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het plan, maar we kunnen je ook helpen met de realisatie van het project.

Klaar voor flow in huis?

Bij Flow Lab doen we niets liever dan interieurs samenstellen en hebben we heel veel kennis, ervaring en passie voor design. We kennen de collecties van Scandinavische designmerken als onze broekzak. Maar we kijken ook graag verder. Zo cherrypicken we graag bijzondere vintage stukken of designitems van onbekendere ontwerpers of labels. En we verrassen je graag met prikkelende kleur- en materiaalcombinaties. Zodat jouw huis écht een persoonlijke mix wordt!

Dus; ben jij klaar voor flow in huis? Plan hiernaast meteen een kennismaking in of neem telefonisch contact op met onze studio via 06-16157100.

 


Meer informatie

Interieurontwerper Rotterdam

Wat is belangrijk bij een goed interieurontwerp?

Op zoek naar een professionele interieurontwerper om jouw leefruimtes een boost te geven? Bij Flow Lab begrijpen we dat een succesvol interieurontwerp meer is dan alleen uitstraling. Onze ervaren interieurontwerpers combineren functionaliteit, stijl en budget bewustheid om een uniek en persoonlijk ontwerp te creëren dat voldoet aan jouw wensen. Samen brengen we de Flow in jouw huis. 


Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw behoeften en vertalen deze naar een doordacht interieurplan. Van het optimaliseren van ruimtegebruik tot het integreren van duurzame elementen, elk aspect wordt zorgvuldig overwogen.


Met oog voor detail en een focus op verlichting, kleuren en comfort zorgen wij voor een samensmelting van functionaliteit en Scandinavische stijl. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ervaar de meerwaarde van een deskundig interieurontwerp.

Het belang van een professioneel interieurontwerp in regio Rotterdam

Waarom kiezen voor Flow Lab? Wij brengen de levendige energie van de stad in jouw interieur, met Scandinavische ontwerpen die perfect passen bij de moderne Rotterdamse levensstijl. Als lokale experts begrijpen wij de specifieke smaken en trends van de regio, waardoor wij in staat zijn om unieke, op maat gemaakte ontwerpen te leveren die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

 

Onze interieurontwerpers uit Rotterdam combineren innovatieve ideeën met praktische oplossingen, waardoor wij niet alleen aantrekkelijke ruimtes creëren, maar ook de functionaliteit optimaliseren. Ontdek het gemak en de complete ontzorging van Flow Lab - jouw lokale interieurontwerper die jouw visie tot leven brengt.

Hoe kies je de juiste interieurontwerpers in de regio Rotterdam?

Het kiezen van de juiste interieuradviseur is een eerste belangrijke stap om ervoor te zorgen dat jouw visie voor je leefruimte werkelijkheid wordt. Hier zijn enkele stappen om de juiste interieurontwerper uit de regio Rotterdam te kiezen:

Bepaal je doelen en behoeften

Definieer duidelijk wat je wilt bereiken met het interieurontwerp. Of het nu gaat om een totale make-over, herinrichting of slechts enkele veranderingen, een helder doel zal je helpen bij het selecteren van de juiste professional.

Onderzoek je eigen stijl

Begrijp je eigen smaak en stijlvoorkeuren. Zoek naar interieurontwerpers die bekend zijn met, of gespecialiseerd zijn in de stijl die jij voor ogen hebt.

Bespreek het budget

Communiceer openlijk over je budget en vraag de interieurontwerpers hoe zij hiermee omgaan. Het is essentieel om een interieurontwerper te vinden die creatieve oplossingen kan bieden binnen jouw financiële grenzen. Wist je dat we bij Flow Lab verschillende pakketten aanbieden? Meer informatie over de pakketten vind je terug in de brochure! 

Ontmoet de ontwerper persoonlijk

Een persoonlijke ontmoeting kan je een beter gevoel geven over de professionaliteit, persoonlijkheid en werkwijze van een interieurontwerper. Het is ook een kans om vragen direct te stellen. Dit begrijpen we bij Flow Lab maar al te goed. Niet voor niets dat we daarom een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanbieden. Tijdens dit gesprek zullen we samen verkennen wat je nodig hebt bij jouw interieurontwerp. Fantastisch toch?

Een interieurontwerp van Flow Lab

Flow Lab is dé interieurontwerper in Rotterdam met een verregaande specialisatie in Scandinavisch Design. Interieurs samenstellen is een van onze passies en daarnaast kennen we de collecties van Scandinavische designmerken als onze broekzak. 


Met een interieurontwerp traject van Flow Lab geniet je van totale ontzorging van begin tot eind. We nemen je mee als een persoonlijke gids om samen tot een geweldig eindresultaat te komen. 


Ben jij klaar voor flow in huis? Plan een kennismaking in of neem telefonisch contact op met onze studio via 06-16157100.