Blog

Tijd voor een lente touch up!

Ontwerp zonder titel 38

Tijd voor een lente touch up!

Ontwerp zonder titel (38)

Er leek geen eind te komen aan die grauwe regendagen van de afgelopen tijd... Gelukkig zijn de eerste zonnestralen eindelijk gespot! Dus dat betekent.. tijd om je outdoor meubelen een goede boost te geven. Zo kan jij extra goed genieten van alle zonnige dagen die hopelijk nog voor de deur staan! Deze blog belicht een aantal mooie outdoor collecties. Wij krijgen gelijk al helemaal zin in de lente.

Vitra

Sinds de jaren vijftig produceert Vitra, een Zwitsers familiebedrijf, unieke banken, stoelen, tafels, lampen en woonaccessoires. Zo maakt Vitra kwalitatief hoogwaardige design meubelen met oog voor duurzaamheid.

Designklassiekers zoals de Eames Plastic Chairs en de Panton Chairs hebben de Vitra meubels een eigen gezicht meegegeven. Leuk om te weten, deze stoelen kun je voor zowel binnen als buiten gebruiken! 

50f929b2 1847 4a75 9404 ef2d18c4722c
verner panton chair vitra

Muuto

Muuto is een Deens designlabel dat is opgericht in 2006. Een klein lesje Fins leert dat Muutos ‘nieuw perspectief’ betekent. En dat is precies waar het designlabel Muuto voor staat: met een frisse blik nieuw Scandinavisch design ontwerpen.

Wij zijn fan van deze 70/70 outdoor tafel van Muuto! Minimalistisch maar bomvol subtiele details. Met deze stijlvolle uitstraling is het toch een feestje om lekker buiten te kunnen dineren.

15078051 1d2c 4a9a bccd eef5403b0f35
6628f472 f79b 4c2e 911a f6689ffec532

Fermob

Het Franse merk Fermob had zich oorspronkelijk gefocust op het vervaardigen van hoogwaardig aluminium producten. In 1989, na de overname door designer Bernard Reybier, is Fermob een nieuwe weg ingeslagen. Fermob ging samenwerken met bekende designers en maakt nu voornamelijk tuinmeubelen.

Met hun verschillende collecties is de keuze echt reuze! Bekijk in de showroom bijvoorbeeld de Luxembourg collectie. Verschillende stoelen en tafels en ook nog eens in fantastische kleuren.

luxembourg dining set
luxembourg tafel

Gubi

Het Deense familiebedrijf Gubi is in 1967 opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Het handschrift van Gubi combineert design klassiekers met eigentijdse ontwerpen en zorgt daarmee voor een samenvloeiing van verleden en heden. Gubi Olsen wil grenzen verleggen om nieuwe richtingen in design te ontdekken. Gubi laat zich inspireren door de rijke Deense traditie.

Die rust komt ook zeker terug in de nieuwste outdoor collectie van Gubi. Kijk bijvoorbeeld naar de Pacha outdoor. Dit zitconcept doorbreekt de grens tussen binnen en buiten! Het creëert speciale en sierlijke zitruimtes vol sfeer. Echt een favoriet dus!

pacha outdoor gubi
pacha outdoor gubi 2
d2a9dd4c 4de9 4853 ad7f f2a289cc8fa0 1

&Tradition

Het tijdloze Scandinavische design van &Tradition laat oud en nieuw samenkomen. Met als uitgangspunt functionaliteit en eenvoud ontmoeten iconische ontwerpen uit de jaren 70 de designklassiekers van morgen. Met een combinatie van stevigheid en zachtheid omarmt de outdoor collectie Ville van Anderssen & Voll het buitenleven als een eerbetoon aan de natuur.

Het elegante en evenwichtige ontwerp van de AV25 tafel zorgt voor een exclusief gevoel. De rugleuning en zitting van de Ville stoel AV33 zijn gekozen vanwege het comfort en het vermogen om zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur. Perfect dus om buiten te eten of gewoon om lekker te relaxen!

ATD Retail 2024 Ville AV25 Ville AV27 Ville AV33 Collect Wine glass SC79 Flowerpot VP9
Ontwerp zonder titel 37

Geïnspireerd geraakt? Kom een keer langs bij ons in de showroom en denken we graag met je mee!

Meer inspiratie? Lees onze andere blogs.

Geef een reactie