Blog

De leukste interieurcadeaus voor de feestdagen

Ontwerp zonder titel 11

De leukste interieurcadeaus voor de feestdagen

IMG_9663

De feestdagen zijn een tijd van warmte, vreugde en samenzijn. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of je wilt gewoon je eigen huis verfraaien voor de feestdagen, deze blog highlight de ultieme Sint en Kerst design cadeautips om jouw zoektocht makkelijker te maken!

Kleine decoratieve details

Vaak zijn het de kleine details die een groot verschil maken. Decoratieve accessoires kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere items, zoals kunstwerken of meubelstukken, om een samenhangend en harmonieus interieur te creëren. Ook zijn ze vaak eenvoudig te verwisselen of te verplaatsen, waardoor je de mogelijkheid hebt om je interieur regelmatig te vernieuwen zonder grote veranderingen aan te brengen.

Denk bijvoorbeeld eens aan deze design Wooden Dolls van Vitra! Ze hebben elk een eigen unieke persoonlijkheid en karakter en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en patronen. Of het nu voor Sint of kerst is, met een Wooden Doll maak je elke design-addict blij!

9296527e 6bfa 4271 a3a0 8b9f5d1a76b5 scaled
55b06ed4 ce8f 4e89 b680 a53083e5ea6c scaled
9b9d0265 ab0c 452f be91 f99af34f1e88

Verlichting om te schitteren

De Flowerpot portable lamp van &Tradition zorgt voor een zachte, aangename verlichting die de sfeer in huis verbetert. Het is perfect voor gezellige avonden tijdens de feestdagen of voor dagelijks gebruik. Deze lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je kunt kiezen welke het beste past bij de stijl en smaak van de ontvanger. Dit maakt het een persoonlijk cadeau.

flower pot sfeeer 4
flower pot sfeer
flower pot sfeer 65

Knusse plaids

Tijdens de koude wintermaanden bieden plaids warmte en comfort. Ze zijn leuk om als decoratie over de armleuning van je bank te hangen of perfect om er lekker met een warme kop thee onder te kruipen op een winterse dag. De plaids van Silkeborg Uldspinderi zijn een waargenoegen om naar te kijken. Er zijn veel verschillende kleuren. Ook kan je spelen met verschillende patronen. Zo heb je volledige egale, met stippen, geblokte en gestreepte plaids!

plaid silkenborg
plaid 2.0 silkenborg
plaid 3.0 silkenborg

Sfeervolle kandelaars

Liever een kleinigheidje geven? Denk er dan eens aan om iemand een kandelaar cadeau te geven! Want zeg nou zelf: je kunt er nooit te veel hebben. Deze Templo kandelaars van Octaevo zijn onze favoriet; de felle kleuren en organische vormgeving zorgen voor een vrolijke en gezellige sfeer in huis. Daarbij zijn ze ook nog eens op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Voeg er nog wat mooie kaarsen in contrasterende kleuren aan toe en je hebt een perfect Sint- of Kerstcadeau!

kandelaar templo
kandelaar 2.0

Staat jouw schoen al bij de open haard? En heeft jouw kerstboom zijn plaats al gevonden met cadeautjes eronder? Of moet je nog aan de slag om je geliefden (of jezelf) te verrassen? Hopelijk hebben wij je wat inspiratie gegeven. 

Ben je er nog niet helemaal uit? Kom gezellig langs in onze showroom en wij helpen je graag verder!

 

Meer inspiratie? Lees onze andere blogs.

Geef een reactie