Blog

Maatwerk, dé unieke stempel op jouw interieur

IMG 0851

Maatwerk, dé unieke stempel op jouw interieur!

IMG_0851

Het betoverende karakter van maatwerk

Een van de mooiste aspecten van interieur design is het creëren van een unieke sfeer die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Maatwerk meubels gaan verder dan het simpelweg vullen van ruimtes; het is een weerspiegeling van jouw visie en smaak. Of het nu gaat om een opvallende boekenkast die de aandacht trekt in de woonkamer of een ingebouwde kast die perfect past in die lastige nis, maatwerk geeft je de vrijheid om jouw interieur dromen waar te maken. 

Deze oplossing bedachten wij bijvoorbeeld voor een badkamer in een appartement. Om veel opbergruimte te realiseren bedachten wij een wastafelmeubel van wand tot wand. De grote lades zorgen voor een rustig beeld en met de handige extra binnenlades kun je de kast efficiënt inrichten. 

FLOW Nassaukade HR 5
FLOW Nassaukade HR 1 scaled

En voor een bescheiden berging bedachten we deze linker kast die alles wat je veelvuldig nodig hebt overzichtelijk opbergt. 

FLOW Nassaukade HR 14
FLOW Nassaukade HR 13 e1693906668744

Ook zo’n hekel aan uitpuilende kapstokken met over elkaar hangende jassen? Deze maatwerk oplossing op de rechter foto maakt er een einde aan.

Modulaire meubels als maatwerk pareltjes

Naast traditioneel maatwerk zijn er ook modulaire design meubels die uitstekend werken als maatwerk opties. Neem bijvoorbeeld het veelzijdige String System. Een uniek en tijdloos modulair kastensysteem ontworpen door de Zweedse Nisse Strinning in 1949. Dit kastensysteem is niet meer weg te denken uit de wereld van design. Het systeem is flexibel en geeft je de mogelijkheid je eigen wandkast, dressoir, bureau of boekenkast te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

string system livingroom white white landscape scaled
string system hallway beige white landscape 1 e1693904321203

Tot 18 september ontvang je 15% korting op het String System!

Zoek je een maatwerkkast met een luxe uitstraling is het Pira modulaire kastensysteem misschien iets voor jou. Ook volledig op maat samen te stellen met een slim systeem dat je tussen vloer en plafond kunt klemmen. Dit opbergsysteem is niet alleen geschikt als wandkast, maar kan ook heel goed als roomdivider gebruikt worden. Ondanks dat het systeem volledig modulair is, lijkt het als één geheel te zijn gebouwd. 

pira 2 e1693905104502
pira 4
pira

Ook het Spaanse Treku heeft met de series Aura en Lauki prachtige modulaire kasten in het assortiment. Volledig naar wens samen te stellen qua afmeting en kleur. 

Treku Aura 17 scaled
Treku Lauki 34 scaled

Maatwerk in de schijnwerpers

Wat maakt maatwerk nu echt bijzonder? Het is het proces van samenwerking met jou. Het begint met een idee, een visie van hoe je wilt dat je ruimte aanvoelt. Dit idee zetten we om in een persoonlijk ontwerp dat jouw eisen vervult. Het selecteren van materialen, kleuren en afwerkingen geeft een meubelstuk een diepgaande betekenis. 

Geïnspireerd geraakt? Kom een keer langs bij Flow Lab en denken we graag met je mee!

 

Meer inspiratie? Lees onze andere blogs.

Geef een reactie