Blog

Gespot: de nieuwste woontrends.

Norr11 ronde bank Flow Lab

Gespot: de nieuwste woontrends.

Norr11_ronde bank_Flow Lab

Eindelijk! We mochten de afgelopen periode weer op pad om de broodnodige inspiratie op te doen bij onze leveranciers.

Op de beurs Design District in Rotterdam begin juni zagen we al een klein voorproefje van wat er komen gaat, vervolgens zagen we alle adembenemende presentaties in Milaan. Maar voor ons was het mooiste toetje 3Days of Design in Kopenhagen. Dé plek waar het Scandinavisch design bij elkaar komt.

fritz hansen pavilion by henning larsen architects dezeen 2364 col hero 2

Kleur, kleur en nog meer kleur

Waar we ook keken, de kleuren kwamen van alle kanten op ons af. Het is duidelijk dat we de trend van kleuren die we deze zomer al in de mode zagen nu ook in het interieur gaan terugzien.

Waar voorheen kleur in het interieur veel werd toegepast op wanden met verf en behang en vooral met accessoires zagen we nu juist banken, fauteuils en eetkamerstoelen in prachtige kleuren met witte muren en lichte vloeren als basis. Dit geeft een heel mooi rustig effect en tegelijkertijd een kleur boost.

De Connect Sofa van Muuto kwamen we in deze opvallende blauwe kleur tegen, prachtig! En wat denk je van de Drape fauteuil van Normann Copenhagen. En Hay verraste ons met het prachtige multifunctioneel kastensysteem Pier in een gave blauw tint.

Bij terugkomst van de beurzen hebben wij gelijk al het behang van onze muren gehaald en alles in een neutrale kleur geverfd. Want natuurlijk hebben we gelijk diverse items in toffe kleuren besteld. Laat maar komen!
Team steiger

We staan vierkant achter rond

Ronde vormen in het interieur zien we al langer. Bijvoorbeeld ronde karpetten. Deze trend zet echt door. Logisch, want ronde vormen voegen vriendelijkheid toe aan het interieur.
We zien banken met mooie rondingen maar ook banken in ronde vormen. Wij bestelden direct bank Alphabet van Fritz Hansen (binnenkort in onze showroom) vanwege de prachtige rondingen in de arm- en rugkussens. Maar ook de Pacha fauteuil van Gubi in een outdoor versie past in deze trend. Verder zien we veel salon- en eettafels met ronde en rond blad maar ook met ronde poten. Zoals de Rey collectie van Hay, een befaamde stoel in een nieuw jasje dat naadloos aansluit op de huidge trend.

Meer inspiratie? Lees onze andere blogs.

 

Geef een reactie