Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19

Pastoe Hangkasten

De hangkasten van Pastoe zijn vervaardigd uit de beste materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een strak en modern design of een meer traditionele uitstraling, bij Pastoe vind je altijd een hangkast die aansluit bij jouw interieurwensen.

Design Pastoe Hangkasten

Naast de uitstekende kwaliteit, zijn de hangkasten van Pastoe ook duurzaam en duurzaam. Ze zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan en bieden een betrouwbare en efficiënte opbergoplossing.

Stijl advies Flow Lab

Kortom, als je op zoek bent naar een hangkast van hoge kwaliteit die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en efficiënt, dan is Pastoe de perfecte keuze. Voor advies over Pastoe hang kasten kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

pastoe vision kast sfeer flow 356x356 1
Design Pastoe Hangkasten

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

De design hangkasten van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe hangkasten. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.