Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19

Pastoe Wandmeubels

Met een focus op minimalistische en functionele ontwerpen, zijn Pastoe wandmeubels een perfecte aanvulling op elke moderne inrichting. Bovendien zijn ze vervaardigd uit de beste materialen, waaronder eikenhout, staal en glas en zijn ze getest op duurzaamheid en kwaliteit. Dankzij deze combinatie van stijlvol design en uitmuntende kwaliteit, zijn Pastoe wandmeubels een verstandige investering voor jouw woning.

Design Pastoe wandmeubels

Bij Pastoe vind je wandmeubels in verschillende stijlen, waaronder Scandinavische, industriële en moderne ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een boekenkast, tv-meubel of kastenwand, bij Pastoe vind je altijd een product dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Bovendien zijn de tv meubels van Pastoe gemakkelijk te combineren met andere meubelen uit hun assortiment, zodat je jouw interieur op een harmonieuze manier kunt samenstellen.

PASTOE VISION BOXES JS 2020 SIDE STYLED OPEN 02
Design Pastoe wandmeubels

 

Voor advies over de Pastoe wandmeubels kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

De design meubelen van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe wand meubels. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.