Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19

Pastoe Tv meubels

De TV meubels van Pastoe zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en stijl. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder hout, metaal en kunststof. Of je nu op zoek bent naar een moderne en strakke TV-kast of een warme en gezellige uitstraling, Pastoe biedt een passend product voor elke smaak.

Design Pastoe Tv meubels

TV meubels van Pastoe gemaakt met aandacht voor duurzaamheid. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om de levensduur van de meubels te verlengen. Hierdoor kun je jarenlang genieten van jouw TV meubel zonder dat het zijn uitstraling verliest. Bij Pastoe staat kwaliteit boven alles.

pastoe dressoir landsape joost van pastoe landscape js totaal wijnrek 356x356 1
Design Pastoe Tv meubels</

 

Voor advies over de Pastoe wandmeubels kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

De design meubelen van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe tv meubels. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.