Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19

Pastoe Kasten

Pastoe biedt een breed assortiment aan kasten, van moderne en strakke ontwerpen tot traditionele en landelijke stijlen. Elke kast van Pastoe is gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën en de meest hoogwaardige materialen, zoals multiplex, houten laminaat en massief hout. Hierdoor zijn de kasten van Pastoe sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Design Pastoe Kasten

Pastoe biedt een scala aan opbergmogelijkheden, van grote kledingkasten tot kleine boekenkasten. De kasten zijn ontworpen om maximale ruimte te bieden en te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant. Of je nu op zoek bent naar opbergruimte voor je werkkamer, slaapkamer of woonkamer, Pastoe heeft altijd een oplossing die aansluit bij jouw stijl en eisen.

pastoe dressoir landsape joost van pastoe landscape js totaal wijnrek 556x556 1
Pastoe Kasten

Stijl advies Flow Lab

Dus als u op zoek bent naar een kwalitatieve en stijlvolle kast voor je huis, dan zijn de Pastoe kasten de perfecte keuze. Voor advies over Pastoe kasten kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

De design kasten van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe kasten. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.