Screenshot 2021 11 10 at 07.06.19
h1>Pastoe Wandkasten

De Pastoe wandkast is een ware blikvanger in elk interieur. Het tijdloze en elegant design van de kast zorgt ervoor dat hij perfect past bij elke stijl en smaak. Of u nu houdt van een moderne of klassieke uitstraling, de Pastoe wandkast zal een prachtige aanvulling zijn op uw woning.

Design Pastoe Wandkasten

De kast is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met zorg afgewerkt. Hierdoor blijft de kast er jarenlang mooi uitzien en behoudt hij zijn kwaliteit. Bovendien is de kast voorzien van veel opbergruimte, waardoor u uw spullen op een nette en ordelijke manier kunt opbergen. Of het nu gaat om boeken, kleding, accessoires of andere spullen, de Pastoe wandkast biedt voldoende ruimte voor al uw bezittingen. Bovendien beschikt de kast over fraai vormgegeven deurtjes en lades, die bijdragen aan het unieke uiterlijk van de kast.

PASTOE_VISION_BOXES_JS_2020_SIDE_STYLED_OPEN_02
Design Pastoe Wandkasten

Stijl advies Flow Lab

Voor advies over Pastoe wandkasten kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

De design wandkasten van Pastoe zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers. Daarnaast zijn wij desgewenst in de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding een geheel interieurplan in 3D te maken. Kortom bij Flow krijg je alles aangereikt om de beste keuze te maken waardoor je jarenlang kan genieten van je stijlvolle Pastoe wandkasten. We zien je graag in de showroom of neem contact op mocht je vragen hebben.