GUBI Logotype Black 220x72 1

Gubi design eetkamerstoelen

Met een Gubi design eetkamerstoel haal je gegarandeerd een prachtige en comfortabele stoel in huis. Niet alleen zijn de stoelen van Gubi verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, ook het onderstel kan je helemaal naar eigen smaak invullen.

Gubi Beetle chair

Ontwerpersduo GamFratesi brengt Italiaans en Deens design bij elkaar. Zo creëren ze functionele producten volgens de Deense school, maar met een verhaal volgens de Italiaanse school. De Beetle design stoel van Gubi is hier een uitstekend voorbeeld van.

Gubi design eetkamerstoel
Gubi design eetkamerstoelen

Beetle Chair: ter inspiratie doken de designers van Gubi de natuur in en bekeken de lichaamsbouw en bewegingen van verschillende insecten. De uitkomst van hun zoektocht is terug te zien in de organische vormen van de zitting en rugleuning, die als een wespentaille samen lijken te komen. Het is een opvallende stoel die bovenal heerlijk zit.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Gubi en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die je jarenlang kunt blijven gebruiken en die jouw huis een eigentijdse uitstraling geven. Gubi: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Gubi zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Onzel interieurstylisten helpen je graag om uit alle variaties zoals opstellingen, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.

Voor advies over de Gubi design eetkamerstoelen kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!