GUBI Logotype Black 220x72 1

Gubi Beetle Dining Chair

Strakke en elegante conische metalen poten voegen een algehele lichtheid toe aan het ontwerp en accentueren de ‘kever’-esthetiek. De eenvoud van vorm maakt de Beetle Chair ideaal voor variatie en maatwerk. Het kan volledig worden gestoffeerd, met een breed scala aan stoffen om uit te kiezen. Het is ook mogelijk om alleen de zitting te bekleden, of de voorkant, waarbij de subtiel getextureerde, matte kunststof schaal aan de achterkant zichtbaar wordt. Met zoveel combinatiemogelijkheden is er een Kever voor elke gelegenheid, of het nu thuis, op het werk of in de horeca is.

Gubi Beetle Dining Chair
Gubi Beetle Dining Chair

De Beetle Dining Chair

Met zijn opvallende, organische vorm, opmerkelijk comfort en eindeloze configuraties duurde het minder dan tien jaar voordat de Beetle Dining Chair van het Deens-Italiaanse duo GamFratesi een echte designklassieker werd. De duurzame buitenschaal van de Beetle Chair is een continue, gebogen vorm, die doet denken aan de sterke en sierlijke contouren van het insect dat hem inspireerde. Ondanks zijn robuustheid is hij ontworpen om zacht te buigen, wat comfort biedt, zelfs na langdurig zitten, waardoor hij ideaal is om te dineren en te vergaderen.

Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab

Kies voor de designmeubelen van Gubi en ervaar het verschil. Investeer in meubelen die u jarenlang kunt blijven gebruiken en die uw huis een eigentijdse uitstraling geven. Gubi: meubelen met stijl, kwaliteit en duurzaamheid.

De design meubelen van Gubi zijn verkrijgbaar in honderden variaties van kleuren en materialen. In onze showroom van 2000m2 vind je een ruimte collectie en zijn alle mogelijkheden inzichtelijk te maken. Wij staan voor persoonlijke aandacht en ontzorging. Wij werken enkel interieurstylisten die je helpen om uit alle variaties zoals opstellingen, varianten, kleuren en stoffen de beste keuze te maken op basis van jouw voorkeuren en interieur.

Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt en ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om heel veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interieur designers.

Voor advies over de Gubi Beetle Dining Chair kun je altijd terecht in onze winkel. Laat je inspireren door 2000m2 Flow Lab. Onze adviseurs helpen je graag!