Ons overzicht Scandinavische Design Salontafels

Een salontafel kan onopvallend verdwijnen in een interieur, maar het is natuurlijk veel leuker om hier een echte blikvanger van te maken. Het is dan ook een echte toevoeging aan de zithoek in jouw interieur.

flow lab rotterdam woonwinkel design around Table by thomas bentzen muuto
Meer informatie

Ons overzicht Scandinavische Design Salontafels

Een salontafel kan onopvallend verdwijnen in een interieur, maar het is natuurlijk veel leuker om hier een echte blikvanger van te maken. Het is dan ook een echte toevoeging aan de zithoek in jouw interieur. Bekijk hieronder al onze design salontafels en laat je inspireren door het Scandinavische design!

De salontafel in de Scandinavische stijl creëert een bijzondere charme en uitstaling. Als je echt helemaal fan bent van het Scandinavische interieur is een Scandinavische salontafel natuurlijk echt een must in je interieurontwerp.  Onze collecte design salontafels bestaat uit bekende design labels zoals Design on Stock, Fritz Hanzen, Hay, Ligne Roset en Muuto.

Een Scandinavische salontafel is een geweldige manier om te combineren met levendige contrasten. Combineer je salontafel met een mooi Scandinavisch vloerkleed dat perfect aansluit op de rest van je Scandinavische interieur. In onze collectie vind je niet alleen salontafels, maar vind je er ook bijzettafels.

Ben jij nog zoekende hoe je jouw interieur kunt combineren? Kom dan eens gezellig langs in onze showroom en laat je inspireren door het Scandinavische Design.

Maak kennis met onze woonexperts en interieurstylisten en zij helpen je graag bij het maken van een keuze. Nog niet helemaal zeker hoe je jouw interieur kunt combineren? Geen probleem! Onze interieurstylisten helpen je hier graag bij en maken een interieuradvies op maat voor jullie!

Lees in onze blog alles over de nieuwste woontrends, bekende Scandinavische designers en meer.

Bekijk al onze Scandinavisch design merken hier.