Interieuradvies

Don’t you just love it when a plan comes together? 

Wie wel eens in Rotterdam geweest is, weet het: Flow Lab heeft het gewoon allemaal. Het mooiste van Fritz Hansen, het meeste van Muuto en het leukste van Gubi. En dat zie je terug in al die fijne leefopstellingen die onze interiordesigners creëren in onze showroom. 

Flow Rotterdam Showroom 122 scaled

Uit je hoofd, in je huis

Nu is onze showroom jouw huis natuurlijk niet. Wat bij ons kek combineert, kan bij jou zomaar een heel ander effect hebben. Daarom is het slim het talent van onze designers vóór je te laten werken. Zij hebben die ‘creatieve touch’ en kennen de collecties van alle merken die je bij ons vindt als hun broekzak. Maar vooral: ze snappen wat nodig is om jouw ideale plaatje in je huis te krijgen.


Strak plan?

Hou je van onze merken en voel je je thuis in onze showroom? En speel je met het idee je huis (opnieuw) in te richten? Of weet je wanneer je de sleutel krijgt van je nieuwe optrekje? Dan verkopen we je natuurlijk met alle liefde je favoriete bank of lang begeerde lamp. Maar liever nog een strak, weldoordacht plan waarin al je woonwensen samenkomen en waar je nog jaren blij van woont.

Kennismaken? Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle merken vindt waar je vrolijk van wordt. En ook nog eens de meeste collecties “live” kunt zien, voelen en proberen én direct kennis kunt maken van onze interior designers.

 

Meer weten over ons 3D interieurplan?

Je nieuwe interieur begint hier

Het enige plan dat je nodig hebt om jouw flow in je huis te creeren, begint met een belletje naar 010-285 08 14. Vind je het fijner als we jou bellen? Vul dan hieronder je contactgegevens in.