Scandinavisch interieur

Scandinavisch wonen is ontzettend populair en dit is niet zonder reden. De ingrediënten van een Scandinavisch interieur zijn rust, eenvoud en functionaliteit. Less is more past daarom ook perfect bij het Scandinavische interieur. De kunst van het weglaten vind je terug in dit interieur. Scandinavisch wonen is razend populair.

In ieder Scandinavisch interieur vind je wel een designklassieker terug. In één van onze blogs vertelden wij hier meer over.

Screenshot 2021 11 10 At 08.11.17
flow-lab-rotterdam-woonwinkel-sfeerafbeelding-showroom-fauteuil-geel-normann-copenhagen-1-956x1436

Een Scandinavisch interieur heeft het allemaal

Scandinavisch design blijft in onze interieurs aan populariteit winnen. Dit vinden wij absoluut niet gek, want deze stijl heeft het allemaal. Strak, maar toch warm. Zo zou je Scandinavisch wonen kunnen omschrijven. Een Scandinavisch interieur beschikt over duidelijke uitgangspunten waarmee je een geheel kunt creëren. Combineer bijvoorbeeld een lichtgrijze bank met donkere accessoires en je hebt een goede basis om jouw Scandinavische interieur verder uit te werken. Een Scandinavisch industrieel interieur bestaat voornamelijk uit wit, zwart, lichtblauw en grijstinten. Vul deze kleuren aan met poederachtige pasteltinten in combinatie met licht hout en jouw interieur is volledig op een Scandinavische manier ingericht. Puurheid, functionaliteit en eenvoud. Strak, maar toch warm. Helemaal hygge zoals de Scandinaviërs het zelf noemen…

Scandinavisch modern interieur

Houd jij van een modern interieur, maar spreekt het Scandinavische interieur je ook erg aan? Deze twee interieurstijlen zijn goed met elkaar te combineren. Zo lang je de uitgangspunten van het Scandinavisch design zoals rust, licht, natuurlijke materialen en functionaliteit niet uit het oog verliest zijn alle combinaties mogelijk. Zoek zelf de kaders op die bij jou passen of vraag onze interieurstylisten om advies.

fly salontafel tradition 1 712x712 1

Scandinavisch interieur

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel in Rotterdam om het Scandinavische interieur te ontdekken? Dit kan bij Flow Lab in Rotterdam. Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale Scandinavische interieur te creëren. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw huis. Bij het creëren van nieuw interieur komt namelijk heel wat passen, meten en experimenteren kijken. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Maak een afspraak via ons afsprakenformulier of neem contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

 

flow lab rotterdam woonwinkel sfeerafbeelding showroom doesburg gelderland tafel bank 1 556x556 1

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je
gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…