Een Scandinavisch interieur heeft het allemaal

Scandinavisch design blijft in onze interieurs aan populariteit winnen. Dit vinden wij absoluut niet gek, want deze stijl heeft het allemaal. Strak, maar toch warm. Zo zou je Scandinavisch industrieel wonen kunnen omschrijven. Een Scandinavisch industrieel interieur beschikt over duidelijke uitgangspunten waarmee je een geheel kunt creëren. Combineer bijvoorbeeld een lichtgrijze bank met donkere accessoires en je hebt een goede basis om jouw Scandinavische interieur verder uit te werken. Een Scandinavisch industrieel interieur bestaat voornamelijk uit wit, zwart, lichtblauw en grijstinten. Vul deze kleuren aan met poederachtige pasteltinten in combinatie met licht hout en jouw interieur is volledig op een Scandinavische manier ingericht. Puurheid, functionaliteit en eenvoud. Strak, maar toch warm. Helemaal hygge zoals de Scandinaviërs het zelf noemen…

Kalme en neutrale tinten

Omdat de zon in Scandinavië vroeg ondergaat, is licht in huis erg belangrijk. Het kleurenpallet van een Scandinavische inrichting bestaat voornamelijk uit kalme en neutrale tinten. Een typisch Scandinavisch interieur bestaat zoveel mogelijk uit wit, zwart, lichtblauw en grijstinten. Aangevuld met poederachtige pastellen in combinatie met licht hout.

Scandinavisch modern interieur

Houd jij van een modern interieur, maar spreekt het Scandinavische interieur je ook erg aan? Deze twee interieurstijlen zijn goed met elkaar te combineren. Door veel licht te combineren met sprekende details en grote meubels krijg je het perfecte resultaat: een Scandinavisch modern interieur. Het kan soms lastig zijn om moderne details te combineren met een Scandinavisch interieur. Met ons interieuradvies voor modern Scandinavisch wonen kun je een prachtig Scandinavisch modern interieur creëren.

Scandinavisch interieur lichte kleuren

Scandinavisch interieur

Ben jij op zoek naar de ideale woonwinkel in Rotterdam om het Scandinavische interieur te ontdekken? Dit kan bij Flow Lab in Rotterdam. Voel, bekijk en probeer de mooiste collecties om jouw ideale Scandinavische interieur te creëren. Bij Flow Lab kun je kennis maken met verschillende merken om te kijken wat past in jouw huis. Bij het creëren van nieuw interieur komt namelijk heel wat passen, meten en experimenteren kijken. Dit alles is mogelijk bij Flow Lab! Maak een afspraak via ons afsprakenformulier of neem contact met ons op via 010 28508 14. Het team van Flow Lab staat voor je klaar!

woonwinkel rotterdam

Welkom bij Flow Lab!

Flow Lab
Vlaardingweg 85
3044 CJ Rotterdam
Tel: 010 – 285 08 14

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag gesloten

 • icon/icon-ruler

  2000 m2 design

 • icon/icon-contact

  Persoonlijk contact met onze adviseurs

 • icon/icon-tag

  Alle merken onder een dak

 • Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

 • icon/icon-chair

  De nieuwste woontrends

Kom in jouw flow

Hoe kunnen we jóu helpen flow in je huis te creëren? Jij mag het zeggen! Bel 010-285 08 14 of vul je gegevens in als je liever wilt dat we jou bellen…