Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Niks is inspirerender dan alvast een kijkje te nemen in het appartement wat je alleen nog maar van een plattegrond kent. Om te ervaren hoe je met slimme indelingen een wereld van ruimte kun creëren. En om te zien dat een doordachte combinatie van kleuren, materialen en design zorgt voor een interieur met flow. Dus; wil jij weten hoe je woning er uit komt te zien, nog voordat je er woont?

LAAT EEN 3D INTERIEURPLAN MAKEN.

db 10524 57

FLOW STUDIO X THE WEST BLAKE

Flow Studio is interieurpartner van The West Blake. Dat betekent dat wij samen met de ontwikkelaar al uitgebreid hebben nagedacht over slimme indelingsmogelijkheden van de diverse appartementen. En daar profiteer je van wanneer wij een plan voor je maken. Waar je ook van profiteert? Dat is een fijne korting! Speciaal voor The West Blake kan Flow Studio je een 3D interieuradvies voor de woon- en eetkamer in downtown, midtown of uptown- stijl aanbieden. Niet voor 995 euro, maar voor een gereduceerd tarief van 750 euro.

Bekijk de video om te zien wat je kunt verwachten van een The West Blake interieuradvies:

UT 7.07

We doorlopen het volgende stappenplan om tot jouw interieur te komen:

1. Kies de interieurstijl die het beste bij je past

TWB DT 001 5 2 scaled

Downtown

Je geniet van de stad en alles wat het je te bieden heeft: het bruisende horecaleven, winkels en cultuur slechts op een steenworp afstand. Datzelfde ‘urban’ gevoel zou je graag in je eigen interieur terugzien: denk aan het gebruik van stoere materialen zoals beton en leer, gecombineerd met een vleugje kleur en retro elementen. Kortom: de perfecte setting om jouw vrienden uit te nodigen voor een etentje of borrel.

TWB MT 001 5 3 bew scaled

Midtown

Na een drukke dag is thuis de plek waar je tot rust komt. Geen overbodige prikkels, maar rust en balans. Dat is dan ook het gevoel dat je graag in je interieur terugziet. Een interieur waar we kiezen voor zachte ton-sur-ton tinten en natuurlijke materialen zoals hout, wol en linnen. Met minimalistische en ronde vormen zorgen we dat jouw huis een oase van rust midden in de bruisende stad wordt. 

app 7.07 TWB UT 001 5 2 scaled

Uptown

Iedere ochtend het gevoel hebben dat je in een hotel wakker wordt? Dan kies je voor een interieurontwerp in uptown sfeer. In het ontwerp maken we gebruik van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, fluweel, leer en exclusieve houtsoorten. Luxe, stijl en comfort worden samengevoegd tot een appartement met verfijnde inrichting waar je elegantie, luxe en comfort ervaart. 

2. Plan een intake

Keuze voor de stijl gemaakt? Plan dan een intake in via de button hieronder. Tijdens de intake we bekijken de plattegrond van het appartement om tot een eerste grove indeling te komen. We bespreken de door jouw gekozen sfeer, de wensen en budget. Ook lopen we samen door de showroom van Flow Lab. Het doel is dat we aan het einde van je bezoek op dezelfde golflengte zitten, zodat we een plan kunnen maken dat precies aansluit op je wensen.

db 10524 104 scaled
Schermafbeelding 2024 05 30 om 23.12.25

3. 3D interieuradvies voor de woon- en eetkamer

Wij gaan aan de slag en maken een 3D interieurplan voor de woon- en eetkamer in de door jouw gekozen stijl, gepersonaliseerd op de wensen besproken tijdens de intake. Dit bespreken we tijdens een presentatiemoment bij ons in de showroom. We verwerken in het plan items waar Flow Lab dealer van is. Tot slot ontvang je van ons een geprint boekje met ons advies. Jouw persoonlijke handleiding voor de inrichting van je aanstaande appartement!

Het volgende in inbegrepen in een 3D interieurplan:

  • Indeling
  • Meubelplan (incl. eventueel maatwerk)
  • Raamdecoratie
  • Verlichting
  • Kleuren op de muur
  • Afstyling
  • 2D en 3D visualisaties

4. Van plan naar realisatie

Ben je enthousiast? Leuk! Je bent altijd welkom om nog eens bij ons in de winkel de stalen of meubels te bekijken. Of om misschien een alternatief meubel te bekijken die ook goed in het plan zou passen. Daar helpen onze interieuradviseurs je graag bij. Voor maatwerkmeubels werken we samen met een meubelmaker. Als je helemaal blij bent, dan kun je bij ons je interieur bestellen. Het fijne van een bestelling bij Flow Lab is dat we echt een one-stop shop zijn om je hele interieur samen te stellen. We hebben onze eigen bezorgdienst en service afdeling. De lijntjes zijn kort en dat is prettig!

Neem alvast een kijkje in de showroom van Flow Lab

Schermafbeelding 2024 05 30 om 23.03.13

Over Flow Studio

Flow Studio is onderdeel van Flow Lab; dé interieur design hotspot van Rotterdam. Bij ons werken interieuradviseurs met een voorliefde voor design. We kennen de collecties van een heel breed aanbod aan designmerken als onze broekzak en weten het mooiste voor jou te selecteren en combineren. In de showroom van Flow Lab kun je de meubels, kleuren en materialen in het echt voelen en zien. Voor maatwerkoplossingen werken we samen met een meubelmaker.

FAQ

Een downtown of midtown appartement kunnen we inrichten vanaf 10.000 euro. Dat is inclusief de meubels en verlichting van de woon- en eetkamer, en exclusief accessoires, eventueel maatwerk of raamdecoratie. Wil je meer keuzevrijheid hebben in merken, kleuren en materialen van meubels? Denk dan eerder aan een budget van 15.000-25.000 euro.

Bij een uptown appartement gaan we voor een luxe en elegante uitstraling. We selecteren meubels van exclusievere merken en gebruiken daarbij hoogwaardige materialen. Dit maakt dat de meubelinrichting van een appartement in uptown sfeer vanaf ongeveer 30.000 euro te realiseren is. Dat is inclusief de meubels en verlichting van de woon- en eetkamer, en exclusief accessoires, eventueel maatwerk of raamdecoratie.

Flow Lab heeft een erg breed aanbod designmerken in diverse prijsranges: van HK Living, HAY, Studio Henk en Muuto, tot Vitra, Fritz Hansen en Artisan (en nog veel meer!). We adviseren je om je van tevoren te oriënteren op de merken die we hebben. Tijdens de intake zullen we ook ingaan op het budget. Hier proberen we zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Wil je alle meubels in één keer bezorgd hebben? Dan adviseren we je om 3 maanden van tevoren je bestelling te plaatsen. Bij Flow Lab zijn we dealer van ontzettend veel merken. De levertijden van deze merken kan verschillen, maar valt over het algemeen binnen een termijn van 3 maanden.

Flow Studio is interieurpartner van The West Blake. We hebben de plattegronden van de verschillende appartementen al bestudeerd en ook al enkele voorbeeldinrichtingen gemaakt. We weten hierdoor precies wat er mogelijk is en hoe je dus optimaal gebruik maakt van je vierkante meters! Verder zijn we dealer van ontzettend veel merken, dat maakt dat bij ons niet gebonden bent aan maar 1 merk.

Ja zeker! Juist bij compacte appartementen is het onze ervaring dat maatwerk een wereld van verschil kan maken voor de ruimtebeleving. We doen graag een suggestie voor een maatwerkkast en werken in samenwerking met onze maatwerkbouwer het ontwerp verder uit.

Als je wilt dat we een interieuradvies voor je uitwerken, dan vragen 50 procent aanbetaling. Dit dient betaalt te zijn voordat we aan het plan beginnen. De tweede 50 procent factureren we na presentatie van het plan.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF