img 11

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy, die voor hen de  Ligne Roset Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied. Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze designmeubels hebben gecreëerd.

ligne roset

Producten van Ligne Roset

Meer informatie

Ligne Roset x Flow Lab

Ben je klaar om jouw huis te voorzien van de ultieme luxe en stijl? Ontdek dan nu de exclusieve collectie van Ligne Roset bij ons in de showroom en geef jouw interieur de upgrade die het verdient. Van verfijnde meubelstukken tot elegante accessoires, deze samenwerking biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige design artikelen die jouw interieur transformeren tot een waar pronkstuk. Samen met Ligne Roset brengen we jouw interieur naar een hoger level. 

Maak kennis met Ligne Roset

Het Franse merk Ligne Roset is in 1860 opgericht en begon met de productie van diverse items, waaronder kamerschermen en wandelstokken. Vanaf de jaren 1950 heeft het merk ook meubels aan zijn assortiment toegevoegd. In de jaren 70 sloeg Ligne Roset de handen ineen met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy, die het iconische Ligne Roset Togo-model ontwierp. Dit baanbrekende ontwerp vestigde Ligne Roset als een toonaangevend merk in de meubelindustrie. Tegenwoordig werkt Ligne Roset samen met een scala aan gerenommeerde designers om een prachtige collectie van luxe en tijdloze designmeubels te creëren.

 

Designmeubelen van Ligne Roset

Als vooraanstaand Frans designmerk biedt Ligne Roset een assortiment aan tijdloze stukken die zowel verbluffend als functioneel zijn. Wij zijn ook maar al te trots dat dit prachtige designmerk in onze showroom is terug te vinden. 

 

Laat je bijvoorbeeld betoveren door de iconische Togo-collectie, een meesterwerk van binnenhuisarchitect Michel Ducaroy. Deze modulaire bank staat bekend om zijn ongeëvenaarde comfort en unieke, organische vormen, waardoor het een must-have is voor liefhebbers van hedendaags design. Daarnaast is er Ter gelegenheid van het vijftig jaar bestaan van de Togo een Limited Edition Togo fauteuil ontworpen met de stof La Toile du Peintre van Pierre Frey.

 

Naast de Togo sofa biedt Ligne Roset een scala aan andere hoogwaardige meubelen, zoals de Ploum bank, ontworpen door de broers Bouroullec. Met zijn uitnodigende vormen en luxueuze bekleding biedt de Ploum een perfecte combinatie van comfort en elegantie.

 

Of je nu op zoek bent naar een tijdloze bank, een stijlvolle fauteuil of een verfijnde bijzettafel, de collectie van Ligne Roset bij Flow Rotterdam heeft voor elk wat wils. Elk stuk is met zorg ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor het een investering is waar je jarenlang van kunt genieten.

Bekijk Ligne Roset in onze showroom

Toe aan een nieuwe poef, bank of fauteuil van hoogwaardige materialen? Bijvoorbeeld zoals die van Ligne Roset? In onze woonwinkel van 2000m2 vind je de grootste collecties van alle merken waar je als design addict gelukkig van wordt. That’s a promise.


Kennismaken? Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om héél veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interior designers. Of boek hier gewoon even je eigen aandachtsmoment in.