Producten van Ligne Roset

Ligne Roset: luxe, tijdloze meubels

Wanneer je denkt aan Ligne Roset, dan denk je aan luxe, comfort en stijl. Dit zie je dan ook terug in elk ontwerp. Veel van de ontworpen modellen van Ligne Roset vind je dan ook terug in luxe hotels, zoals het Hotel Molitor in Parijs.

Omdat Ligne Roset enkel werkt met de meest enthousiaste en getalenteerde designers, blijven de samenwerkingen en meubels indrukwekkend. Mede om deze reden heeft Ligne Roset al diverse prijzen gewonnen, zoals de ‘Red Dot “Best of the Best” Award. Als leider in de internationale designwereld blijven ze altijd uitkijken naar de toekomst. Het doel? Werken met designers vanuit verschillende culturen en achtergronden op zoek naar nieuwe uitdagingen.

De wereldberoemde Togo van Ligne Roset

Een van de meest bekende meubels van Ligne Roset is de Ligne Roset Togo. Deze unieke bank is ontworpen in 1973 door Michel Ducaroy, maar is tot op de dag van vandaag nog ontzettend populair. De Ligne Roset Togo ademt comfort en dat is ook niet gek, aangezien hij van origine is ontworpen voor lekkere luien avonden (lees: siësta’s). En wat dit meubel helemaal uniek maakt, is de binnenkant. Deze bestaat namelijk uit een en al schuim. Door de verschillende dichtheden in het schuim zal elke houding goed worden ondersteund, en wordt comfort met stevigheid gecombineerd. Meer over de Ligne Roset Togo lees je hier!

Ligne Roset stoelen

Tijdloze luxe en comfort mag niet missen in jouw interieur. De Ligne Roset eetkamerstoelen zijn dan ook een echte, unieke eye-catcher. En, wist je dat er ook welbekende fauteuils horen bij de beroemde Togo banken? Zo is de Ligne Roset Togo goed te combineren met een Togo Fauteuil, maar zijn ook de Ligne Roset Pumpkin– en de Ligne Roset Pukka fauteuils erg geliefd. Toch liever een Ligne Roset bank in plaats van de Togo fauteuil. Geen paniek, de Ligne Roset Ploum staat perfect in elke woonkamer.

Flow Lab is een officieel verkooppunt van Ligne Roset. Onze specialisten weten precies hoe zij de meubelen van Ligne Roset perfect kunnen combineren met andere meubelen. Wil jij een van de items van Ligne Roset aan jouw interieur toevoegen? Maar heb je geen idee welke kleur, materiaal of meubel het beste past? Laat je dan adviseren door een van onze interieurstylisten. Wij zorgen ervoor dat je weer helemaal in jouw Flow komt met je interieur!