Wireflow

De Wireflow 3D-lamp is een herinterpretatie en her-uitvinding van de klassieke kroonluchter. De draagconstructie voor de Wireflow 3D is opgebouwd uit zwarte stroomkabel en 4,5 Watt LED lichtbronnen, de lamp kenmerkt zich door juist deze materialen die de collectie bepalen. De elektrische kabels van de Wireflow-collectie volgen driedimensionale geometrieën die ondanks hun grote formaat een gevoel van transparantie creëren dat het boeiende grafische gevoel van deze lampfitting bepaalt. De Wireflow 3D lamp van Vibia is verkrijgbaar in 4, 6 en 8 diffusorversies.

Wireflow

WELKE UITVOERING PAST BIJ JOU?

Dit prachtige artikel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Te veel maten, stoffen en kleuren om op deze website te laten zien. Maar gelukkig denken onze interior designers graag met je mee om de perfecte oplossing voor je te bedenken. Dat kan op afspraak in onze showroom of bij jouw thuis. Vul je gegevens en je vraag in en wij nemen contact met je op voor een advies of offerte.

Meer informatie

Vanaf 2,565.00

Uitverkocht

Specificaties

Artikelnummer:
A00004306
Kleur:
zwart
Afmeting:
89 x 89 cm
Ruimte:
binnen
Merk:
Vibia
Designer:
Arik Levy
Waterdichtheid:
IP20
Dimbaar:
ja, casambi
Lichtbron:
LED 3000 K / 4000 K (bijgesloten)

Over het merk

Vibia

Over de designer

Arik Levy

Arik Levy, geboren in 1963 in Tel Aviv Israël, is een ontwerper die een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van kunst en design. Met een achtergrond in industrieel ontwerp en architectuur, heeft Arik Levy een unieke en veelzijdige benadering van zijn werk. Zijn creaties variëren van sculpturen en meubelstukken tot verlichting en interieurontwerp, en ze delen allemaal een gemeenschappelijk kenmerk: innovatie. Levy werkt sinds 2000 samen met Vitra, voor wie hij een serie voor kantoorinrichting ontwierp en verschillende projecten superviseerde.

Arik Levy

Get Inspired

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.