Mega Bulb SR2

De lamp is gemaakt van geblazen glas wat elke lamp uniek maakt. De kleine onregelmatigheden voegen het verhaal toe van een duizend jaar oude methode met een modern eind resultaat. De lamp is 23 cm hoog en een diameter van 18 cm. De Mega bulb van &Tradition is verkrijgbaar in verschillende tinten glas en snoerkleuren.

Mega Bulb SR2

191.00

Specificaties

Artikelnummer:
C0001527
Kleur:
transparant
Afmeting:
H: 18.2 diameter: 12 cm
Ruimte:
binnen
Materiaal:
glas
Merk:
&Tradition
Designer:
Sofie Refer
Waterdichtheid:
IP20 (geen bescherming tegen water)
Dimbaar:
ja
Lichtbron:
Niet inbegrepen
Fitting:
E27
&Tradition

Over het merk

&Tradition

Het Deense merk &Tradition is opgericht in 2010 en wil traditioneel design verenigen met innovatie, zonder de traditionele waarden en haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen. Inmiddels hebben zij een unieke designcollectie opgebouwd die bestaat uit design verlichting en meubels, gebaseerd op ontwerpen uit de dertiger jaren tot nu. Het gebruik van ruwe materialen en respect voor de natuur staan centraal binnen het assortiment en dit zie je duidelijk terug in de ontwerpen. Laat je inspireren bij 2000m2 Flow Lab!

Over de designer

Sofie Refer

Sofie Refer is ervan overtuigd dat verlichting het meest cruciale en krachtige aspect is van elk interieur. Kort na haar afstuderen aan de Danish Design School in 2003, opende ze haar lichtontwerp- en productiebedrijf Refer + Staer, waar ze Partner en Creative Director is. Haar eenvoudige, gestroomlijnde ontwerpen hebben haar talloze onderscheidingen opgeleverd. Ze is bekend door haar ontwerpen voor &Tradition.

Sofie Refer

Get Inspired

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.