Pebble salontafel groot | holvormig blad

 

Het vormgebruik van de Pebble salontafel zorgt voor de naam: pebble oftewel kiezelsteen. Verkrijgbaar in een hol- of bolvormig blad. De bladen zijn vervaardigd van een schitterende walnoot kwaliteit. Het onderstel wordt gevormd door een dun frame van staal, in een matzwarte lak. Een lust voor het oog!

Er zijn vier verschillende afmetingen:

Holvormig blad klein: h. 20.20 x d. 75 x b. 85.50 cm
Holvormig blad groot: h. 20 x d. 100 x b. 110 cm.
Bolvormig blad klein: h. 26 x d. 75 x b. 82.50 cm.
Bolvormig blad groot: h. 26 x d. 100 x b. 110 cm.

 

Pebble salontafel groot | holvormig blad

3,444.00

Levertijd: 70 weken

Beschikbaar via nabestelling

Specificaties

Artikelnummer:
A00000178
Merk:
Ligne Roset
Designer:
Air Division
Afmeting:
100 cm lang x 110 cm breed x 20 cm hoog
Materiaal:
hout
Kleur:
eiken
Ligne Roset

Over het merk

Ligne Roset

Het Franse Ligne Roset is opgericht in 1860 als fabrikant van o.a. kamerschermen en wandelstokken. Vanaf 1950 zijn daar ook meubels bijgekomen. In de jaren 70 is Ligne Roset een samenwerking aangegaan met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy, die voor hen de Ligne Roset Togo heeft ontworpen. Dit model heeft Ligne Roset op de kaart gezet als top design merk op meubelgebied. Inmiddels werkt Ligne Roset samen met vele bekende top designers die samen met het merk een prachtige collectie luxe, tijdloze designmeubels hebben gecreëerd.

Over de designer

Air Division

Air Division , opgericht in 1999, is een visionaire ontwerper van design meubelen en interieurs. Het bureua streeft naar de top  in creatie, ontwikkeling en verbetering van de ontworpen produkten ondersteuning en fair trade business.van mening dat een goed ontwerp vandaag de dag moet worden gebruikt om het nut en de esthetische vormen van voorwerpen te verbeteren om beter aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Hun ontwerpbenadering is gebaseerd op de oprechte toepassing van de fundamentele kwaliteiten van een goed produkt: een creatief concept, ecologisch gebruik van materialen, slimme productietechnieken en veeleisende verhoudingen. Deze zijn allen gecombineerd om een holistische eerlijkheid voor elk product te bereiken.

Air Division

Get Inspired

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.