Stien tafel

Tafel Stien van Pilat&Pilat heeft een middenpoot die is uitgevoerd in hout en staal. Hierdoor is er oneindig veel ruimte voor de stoelen die je er aan wilt zetten. Ook is dit een ideale oplossing voor een eetkamerbank. 

De tafel kan uitgevoerd worden in eiken (eventueel gerookt eiken), licht iepen en in walnoot. Het hout wordt afgewerkt met zeep, olie, lak, beits of kleurlak.
De rechthoekige vorm kan van 140 cm tot 300 cm, rond van 130 tot 160 cm en ovaal vanaf 180 cm tot 300 cm. Vanaf 240 cm heeft de tafel een dubbele middenpoot voor extra stabiliteit. 

Het onderstel wordt standaard uitgevoerd in RAL9004 (zwart), RAL9010 (wit), taupe of menie (rood). Overige kleuren op aanvraag. 

Stien tafel

WELKE UITVOERING PAST BIJ JOU?

Dit prachtige artikel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Te veel maten, stoffen en kleuren om op deze website te laten zien. Maar gelukkig denken onze interior designers graag met je mee om de perfecte oplossing voor je te bedenken. Dat kan op afspraak in onze showroom of bij jouw thuis. Vul je gegevens en je vraag in en wij nemen contact met je op voor een advies of offerte.

Meer informatie

Vanaf 2,656.00

Levertijd: 10 weken

Uitverkocht

Specificaties

Artikelnummer:
A00004371
Merk:
Pilat&Pilat
Designer:
Gjalt Pilat
Vorm:
rechthoek, ovaal of rond
Afmeting:
Van 140 tot 300 cm
Ruimte:
binnen
Materiaal:
eiken, iepen of walnoot
Vanaf-prijs:
2656
Pilat&Pilat

Over het merk

Pilat&Pilat

Het is maar goed dat de familie Pilat zo groot is, want de Famylje collectie van Pilat&Pilat (Famylje is Fries voor ‘familie’) bestaat inmiddels uit tientallen ontwerpen. Stamoudste Pake Sytse, zijn naam is sinds 2012 verbonden aan de stamtafel met een klokkenstoel als onderstel, kwam uit een gezin van dertien kinderen. Ook het gezin waarin Gjalt Pilat, oprichter van het Friese meubelbedrijf, werd geboren, telt dertien kinderen. ‘Soms verdwijnt een meubelstuk na jaren uit de collectie. En dan mis ik zo’n familielid toch’, geeft Gjalt Pilat toe. De werkplaats in Twijzel is er alleen nog voor kleine klusjes en reparaties. Zo’n veertien jaar geleden verplaatste Pilat de productie naar een eigen fabriek in Bosnië, waar het hout praktisch naast de fabriek voorhanden is. Net als goede ambachtsmensen trouwens.

Over de designer

Gjalt Pilat

Gjalt Pilat is de “Founding Father” van de Pilat&Pilat kollektie. Met een ambachtelijke achtergrond heeft Gjalt zijn kollektie vorm gegeven en groot gemaakt. De ontwerpen van Gjalt kenmerken zich door liefde voor het materiaal en ambacht, maar ogen sober door de eenvoud. Hij gebruikt het materiaal zo puur mogelijk en laat graag de verbinding tussen de verschillende onderdelen zien. Zijn grote familie maakt hij onderdeel van de ontwerpen: ieder product is vernoemd naar een familielid.

Gjalt Pilat

Get Inspired

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.