Flow Studio
Interieuradvies

Don’t you just love it when a plan comes together?

Ben jij van plan je huis (op)nieuw in te richten en ben je net als wij er van overtuigd dat je pas écht flow in huis bereikt als alle elementen zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd? Dan is een interieuradvies iets voor jou. Welkom bij Flow Studio!

FLOW- Nassaukade - Social-46
FLOW- Nassaukade - Social-42
FLOW- Nassaukade - Social-40
339492190 193770416732409 7625749656239554602 n

De mogelijkheden

Zo veel mensen, zo veel wensen. Daarom hebben we diverse modules van waaruit je je interieuradviespakket kunt samenstellen. Onze presentaties zijn altijd gedetailleerd uitgewerkt zodat je direct met de aannemer aan de slag kunt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we wat nodig is voor jouw project. Hierna kunnen we een gericht voorstel doen. 

 • Indelingsontwerp
 • Maatwerk
 • Lichtplan
 • Wandafwerking
 • Raambekleding en vloerkeuze
 • Meubelplan
 • Afstyling
 • Moodboard, kleur- en materiaal palet
 • 2D en 3D visualisaties
 • Keukenontwerp
 • Ondersteuning in de realisatie

Good to know

Wist je dat je een groot deel van de kosten van een interieuradvies terug kunt krijgen wanneer je een bestelling bij de Flow Lab Store plaatst?

Onze werkwijze

Tijdens het interieuradviestraject is het ons doel om jou zo veel mogelijk een peace of mind gevoel te bezorgen. Als een persoonlijke gids nemen we je door je stappen mee en realiseren we een advies dat naadloos bij je past.

Flow Rotterdam Showroom 88 956x1433 1

Kennismaking

Voordat we een interieuradvies voor je maken, wil je natuurlijk vrijblijvend kennismaken om te kijken of het klikt. Dit kan fysiek of telefonisch. Ook inventariseren we je wensen ten aanzien van het interieuradvies zodat we een passende offerte kunnen maken. 

IMG 1540

Intake

We beginnen met een intake om de randvoorwaarden en wensen ten aanzien van je interieur te bespreken. We hebben het over jullie praktische wensen, maar ook over de stijl en sfeer die je aanspreekt.
Ontwerp zonder titel 6

De grote lijnen

De functionele zaken eerst. We maken een indeling van de ruimte en tekenen hierbij de belangrijkste meubels en eventueel maatwerk voor je in. Hierbij houden we rekening met loop- en zichtlijnen en zorgen voor een indeling die het beste bij jouw behoeften past. We houden ook rekening met bestaande meubels die in het ontwerp moeten komen.
Schermafbeelding 2023 08 16 om 15.05.18

De verdieping

We kleuren het plaatje verder in. Dit betekent dat we een kleuren- en materialenpalet voor je samenstellen. Met wandafwerking, raambekleding, meubels, verlichting en accessoires zorgen we dat alles 1 geheel wordt. Natuurlijk visualiseren we alles aan de hand van 2D of 3D visuals zodat je een goed beeld krijgt bij hoe het interieur er uit komt te zien.

Ontwerp zonder titel 8

Finetuning

We vullen het advies verder aan of of voeren nog kleine aanpassingen door. 

Ontwerp zonder titel 7

Realisatie

Je kunt er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het plan, maar we kunnen je ook helpen met de realisatie van het project.

Klaar voor flow in huis?

Bij Flow Lab doen we niets liever dan interieurs samenstellen en hebben we heel veel kennis, ervaring en passie voor design. We kennen de collecties van Scandinavische designmerken als onze broekzak. Maar we kijken ook graag verder. Zo cherrypicken we graag bijzondere vintage stukken of designitems van onbekendere ontwerpers of labels. En we verrassen je graag met prikkelende kleur- en materiaalcombinaties. Zodat jouw huis écht een persoonlijke mix wordt!

Dus; ben jij klaar voor flow in huis? Plan hiernaast meteen een kennismaking in of neem telefonisch contact op met onze studio via 06-16157100.