Screenshot 2021 11 10 at 07.23.19

Nisse Strinning – een Zweedse architect – ontwierp het String kastensysteem al in 1949. Een kastensysteem dat prachtig is door zijn eenvoud en talloze mogelijkheden waardoor iedereen zijn kast volledig naar eigen wens kan samenstellen. Opbergen in schoonheid! Inmiddels is dit kastensysteem een echte design klassieker maar nog even actueel als ten tijde van het ontwerp. Het String kastensysteem biedt oplossing voor woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. Welke kleur en opstelling zie jij al thuis staan? Laat je inspireren bij 2000m2 Flow Lab! 

Ontwerp zonder titel 23

Producten van String

Meer informatie

STRING x Flow Lab

Het designmerk STRING en Flow Lab zijn een perfecte match voor liefhebbers van stijlvol en functioneel design. STRING, bekend om zijn modulaire opbergsystemen, biedt oplossingen die zowel flexibel als elegant zijn. Deze samenwerking met Flow Lab brengt de hoogwaardige ontwerpen van STRING dichter bij het Nederlandse publiek. In onze showroom kan je de veelzijdigheid van STRING's collectie zelf ervaren. Onze deskundige interieurstylisten staan klaar om je te helpen bij het kiezen en samenstellen van de ideale opbergsystemen voor jouw huis.

Maak kennis met STRING

STRING is een iconisch designmerk dat zijn oorsprong vindt in Zweden. Het merk werd opgericht in 1949 door Nisse Strinning en staat bekend om zijn modulaire opbergsystemen die zowel stijlvol als functioneel zijn. STRING biedt een breed scala aan flexibele opbergoplossingen, van boekenplanken tot complete wandmeubels, die passen in elk interieur.


De kracht van STRING ligt in zijn eenvoudige maar slimme ontwerp. De modulaire systemen zijn gemakkelijk aan te passen aan veranderende behoeften, waardoor ze perfect zijn voor zowel woon- als werkruimtes. STRING's ontwerpen combineren minimalistische esthetiek met praktische bruikbaarheid, een kenmerk van Scandinavisch design.


Designmeubelen van STRING

De kastensystemen van STRING zijn een ware lust voor het oog. STRING heeft een kastensysteem ontworpen dat prachtig is door zijn eenvoud en talloze mogelijkheden waardoor iedereen zijn kast volledig naar eigen wens kan samenstellen.

Kasten van STRING

De Pira G2 is een eigentijdse heruitgave van een iconisch meubelstuk uit 1955, ontworpen door de Zweedse architect Olle Pira voor de beroemde H55-tentoonstelling. STRING Furniture heeft, in samenwerking met architect Anna von Schewen en industrieel ontwerper Björn Dahlström, deze klassieker nieuw leven ingeblazen. De Pira G2 combineert moderne materialen met een vleugje jaren '50 charme. Het modulaire systeem kan zowel vrijstaand als aan de muur gemonteerd worden en is verkrijgbaar met een frame van wit of zwart staal en kastjes van eiken of walnoot.


Naast de Pira G2 is ook de STRING Cabinet te verkrijgen bij ons. De STRING Cabinet is een perfect voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. De lichte planken en slanke zijpanelen bieden ruimte voor al je boeken en blijven er toch luchtig uitzien. Het systeem is inmiddels veel meer dan een boekenkast: door het modulaire ontwerp en de verschillende materialen en kleuren kun je een kast samenstellen die in elke ruimte past. Of het nu gaat om handdoeken in de badkamer, potten en pannen in de keuken, of een georganiseerde werkplek, STRING past overal.


Bekijk STRING in onze showroom

Toe aan een nieuw, modern kastensysteem? Bijvoorbeeld zoals die van STRING? In onze woonwinkel van 2000m2 vind je de grootste collecties van alle merken waar je als design addict gelukkig van wordt. That’s a promise.


Kennismaken? Loop gewoon “even” de mooiste woonwinkel van Rotterdam binnen waar je alle collecties “live” kunt zien, voelen en proberen. Neem lekker de tijd om héél veel design op je in te laten werken én maak direct kennis met één van onze interior designers. Of boek hier gewoon even je eigen aandachtsmoment in.